pátek 11. ledna 2019

Helma na pivo

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Pivní helma není určena jen na pivo , ale samozřejmě také na nealkoholické nápoje. Helmu si můžete upravit na velikost vaší hlavy. Uvnitř je jednoduchá plastová výplň, kterou si můžete nastavit na několik velikostí.

Mix barev bez možnosti výběru. Nejčastější barvy: červená, modrá, žlutá. Z důvodů celostátní karantény se po tuto dobu zastavuje expedice na našich eshopech.


S originální pivní helmou Vám nic nebrání sledovat oblíbený fotbalový zápas, cpát se brambůrkami, nebo přepínat kanály. Máte prostě volné ruce. Když do helmy připevníte dva různé nápoje, můžete si dělat zajímavé míchané nápoje. Na držáčky můžete umístit klasické plechovky - coca-colu, pivo , energetický nápoj apod.


Nápoje můžete upíjet pomocí trubičky, proto budete mít volné ruce pro práci, jídlo, fandění a podobně.

Pivní helma obsahuje držáky pro klasické plechovky a trubičku pro upíjení nápoje. Pro větší veselost doporučujeme jiný druh nápoje než je na obrázku. Pivná helma je klasický gadget pre všetkých fanúšikov futbalu a ďalších kolektívnych hier.


Darujte voľnosť rukám, aby sa mohli postarať o chipsy a diaľkový ovládač. V kombinácií s naším chladiacim pohárom bude pivná helma tvoriť vynikajúcu darčekovú kombináciu pre každého pivára. Pivní helma je klasický gadget, který asi každý z vás zná, nebo alespoň někde viděl.


Pivná helma žltá Vám spríjemní každodennú prácu napríklad na záhrade, ale musíte si dávať pozor, aby ste to neprehnali s pitím a nezranili ste sa. Do dvoch držiakov, ktoré helma obsahuje si môžete dať akékoľvek pitie a pomaly si upíjať. S pivnou helmou sa môžete váľať napríklad aj na ležadle v bazéne a pritom sa nemusíte báť, že vás bude bolieť hlava zo. Bezpečnostní helma s nápojem vždy po ruce, tedy na hlavě. Pojmy spojené s tímto produkteHelma , pivo , pivní, pokrývka hlavy, doplně.


Lyžařská helma je dnes již naprostým standardem – nebo by alespoň měla být. Pokud se proto chystáte někam na lyže, určitě by ve Vaší výbavě neměla chybět. Mimo pánských, unisex a dámských helem najdete v naší nabídce i dětské helmy na lyže, které jsou určené pro bezpečné lyžovaní malých i velkých dětí. Vykúzliť úsmev na tvári milovníkovi piva nebolo nikdy jednoduchšie.


Alebo lepšie povedané na glg. Ružová helma má na bočných stranách dva držiaky, do ktorých pohodlne vložíte poháre s pivom. Milovaný nápoj si môžete vychutnať cez integrované slamky.

Darujte volnost rukám, aby se mohly postarat o brambůrky a dálkový ovladač. Helma se dvěma držáky na pivo a brčkem, která je skvělým doplňkem na jakoukoliv párty, nebo fesťák. Modrá pivní helma je zábavný dárek pro všechny milovníky piva, kteří chtějí mít volné ruce například na povzbuzování, ale své oblíbené pivo mít stále u sebe. Originální dárek pro každého milovníka piva.


Chodíte radi na futbal, ale pivo v ruke vám nedovoľuje dostatočne prejaviť vaše emócie? Skúste futbalovú prilbu. Pivo budete mať vkusne usadené na hlave a obe ruky celkom k dispozícii.


Praktický gadget pre pivárov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky