pátek 25. ledna 2019

Plastové poličky

Plastové poličky Plexisklové poličky. Díky těmto příznivým vlastnostem jsou vhodné i do kuchyňských, koupelnových, či zdravotnických prostor, jakož i dětských pokojů. Polička do sprchového koutu Nexio. Navíc koupelnové regály a poličky za trvale nejnižší ceny.


Praktické rohové plastové poličky do koupelny nebo kuchyně. Velmi jednoduchá instalace.

POLIČKY - POLICE nabízme široký výběr poliček. Koupelnové poličky - široká nabídka koupelnových poliček a polic. Police a poličky jsou praktičtí pomocníci pro odložení věcí v koupelně pro opakované použití. Pokiaľ hľadáte celouzavreté poličky , kliknite na kategóriu Skrinky na stenu, pre presklenné poličky kliknite na Vitríny na stenu. Ak si neviete dať rady, ochotne vám poradíme na našom online chate, a to i večer.


Tovar vám doručíme až domov. Kuchynské poličky sú preto tým najlepším pomocníkom, ktorý vám navyše vôbec nevadí v pohybe a ani nezaberá tak vzácne miesto na kuchynskej linke. Do moderne zariadených bytov či domov sa určite hodia aj plastové poličky , či poličky wenge, ktoré sa skôr nesú v znamení dreva a prírody.


Wenge je totiž v poslednej dobe.

Police a regály jsou vyrobeny z kvalitní plastu a vynikají vysokou stabilitou, nosností i odolnotí proti nepříznivému a chladnému počasí, jsou proto ideální i na balkony, terasy a na zahradu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Nebojte se například zkombinovat poličky různých velikostí. Tento úložný regál si můžete postavit do obývacího pokoje, kde ho můžete využít jako knihovnu nebo poličky k vystavení nejrůznějších dekorací, skvěle se však bude vyjímat také. Jejich výhodou je snadná omyvatelnost, nízká hmotnost a odolnost proti vlhkosti.


Regály a poličky ) Hodnocení produktu:. Při extrémních teplotách však mohou tyto regálové systémy ztrácet svou pevnost a odolnost. Skladem Akce, sleva Novinky. Nalezeno produktů Podle doporučení Nejprodávanější Od nejlevnějšího Od nejdražšího.


Organizér na kosmetiku - Nordic Green. Kč s DPH 4Kč bez DPH. Objem chladničky Guzzanti GZ 44L je litrov a vo vnútri nájdete plastové poličky , do dverí bola umiestnená výškovo nastaviteľná priehradka. Vynechať z lightboxSpotrebič. Milí naši zákazníci, považujeme za dôležité už pri návšteve našej stránky oznámiť Vám, že aj naďalej fungujeme len s drobnými obmedzeniami.


Kvalitné plastové boxy originálneho dizajnu v rôznej veľkostí, tvarov a farieb, ponúkajú najširšie využitie. Ich prednosťou je jednoduchá manipulácia, ľahká údržba a skladovanie.

Ideálne pre všetky druhy regálov a stojanov z ponuky nášho internetového obchodu. Boxy sú vyrobené z pevného plastu. Veškeré zboží z našeho eshopu Doplňkydomu zakoupíte za příznivé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky