pátek 18. ledna 2019

Ponorný šlehač

Vybírejte si Mixéry a šlehače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Ponorný mixér s širokým příslušenstvím dovolující šlehání, sekání, drcení ledu, odměřování a jiné. Hlavice mixéru je opatřena čtyřmi břity v profesionální kvalitě a poháněna 7W. Ruční šlehač je nepostradatelným pomocníkem do všech kuchyní. Přes kompaktní velikost a tichý chod jsou výsledky jeho práce opravdu velkolepé.


Ponorný šlehač

Chcete mít ty nejnadýchanější moučníky a nejkrémovější omáčky nebo téměř bez námahy nasekat vše od cibule až po ořechy? Vybrali jsme pro Vás Ponorné mixéry. Mixérů, šlehačů i sekáčků se na trhu vyskytuje velké množství. Ať už si vyberete tyčový mixér nebo ruční šlehač , určitě ho při přípravě pokrmů oceníte.


Ruční ponorný mixér a šlehač Robot Coupe MP 4Combi Ultra s plynulou regulací rychlosti. Modely jsou konstruovány tak, aby splňovaly vysoké požadavky na kvalitu zpracování,. Jedním tlačítkem ho snadno přeměníte na ponorný mixér nebo sekáček. Vysoký výkon za skvělou cenu. Milovníci oříšků a semínek si s ním opravdu přijdou na své.


Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů). Umí šlehat, vyrobíte s ním bramborovou kaši nebo uhnětete těsto.


Je ideální k výrobě šlehačky nebo našlehání bílků a pokud má ve výbavě více háků, můžete ho používat univerzálněji. Jak už název napovídá, mixér je do ruky, takže ho musíte celou dobu držet. Rychlé, skladné a praktické. Pro tyto vlastnosti si ruční šlehače oblíbily už naše babičky. Díky šlehacím a hnětacím metlám s nimi zvládnete snadnou a rychlou přípravu kaší, krémů a lehčích těst v libovolné nádobě či hrnci.


Je na vašem úsudku, jak často šlehač budete používat a kolik rychlostí chcete používat. Výhodou je turbo stupeň pro extra rychlé mixování. Vybrat si můžete ze spousty modelů – postačí vám klasický ruční šlehač se dvěma metlami, nebo byste uvítali sestavu s rotační mísou a bohatým příslušenstvím, která za vás těsto sama zpracuje téměř bez práce a zašpiněné kuchyně?


Ať tak či tak, ruční šlehač ETA zaručeně pozdvihne váš kuchařský um na. Poslední výhoda, kterou chceme zmínit je fakt, že se velice snadno čistí. Vše, co musíte udělat je dát trochu teplé vody do mísy nebo umyvadla a poté jej zapnout. Osušte mixér ručníkem a je hotovo!


Typický ponorný mixér má tři části: rukojeť, tyč (hřídel) a čepele. Tyčový mixér je také jedno z nejtišších. Tento ruční mixér vám pomůže s hnětením, šleháním a mixováním, můžete ho tudíž používat jako částečnou náhradu za ponorný mixér. S čím vším si ruční šlehač poradí se odvíjí od jeho výbavy. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Ruční Šlehač A Ponorný Mixér - Levně na prodej Ruční ponorné šlehače a mixéry naleznete všude tam, kde má kuchyně něco společného s pečením, cukrovím a dorty. Tito malí, lehcí a levní pomocníci jsou ideální pro míchání, mixování a šlehání řídkých směsí. Mixéry usnadňují přípravu nejrůznějších pokrmů, desertů i nápojů. V prvé řadě si ujasněte, jaký typ mixéru potřebujete. Poté se rouhodujte podle funkcí mixéru a přihlédněte i na to, z jakého materiálu je tělo mixéru, ale i jeho nože a nádoba na mixování.


Průhledné víko umožňuje jednoduché sledování výroby mléčné pěny, jen jedno tlačítko se třemi funkcemi – zahřátí, zahřátí a napěnění, napěnění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky