středa 16. ledna 2019

Nejmenší umývátko

Ať již preferujete ostré hrany či oblé křivky, SMALL Vám nabídne to, co hledáte. Za zvláštní pozornost stojí rohové umývátko , které může v mnoha případech představovat dokonalé řešení prostorového uspořádání Vaší malé koupelny. Cenné centimetry ušetří malá hloubka umývátka (2 cm) i netradičně umístěný otvor na baterii na pravé či levé straně.


K dostání je také umývátko bez otvoru. Značka Jika poskytuje na keramické. Naleznete u nás jak umývátka rohová, tak kulatá či hranatá.

Podle potřeby si můžete zvolit, zda si přejete mít otvor na baterii vlevo, vpravo či uprostřed. Ukázka sortimentu: Více informací získáte při návštevě studia. Ty udávají nejmenší dispozice, jaké má tato místnost mít. I na malý prostor můžete umístit pisoár, závěsné WC a umývátko. Koupelnová umyvadla, umývátka a dvojumyvadla.


Toto závěsné umývátko Aqauline se řadí k modelům s nejmenší možnou horizontální hloubkou při. V nabídce je také umyvadlo s otvorem pro baterii vpravo). Keramická umyvadla a umývátka Jika - vhodná pro instalaci na stěnu.


Umývátko je možné instalovat i do rohu.

Nejmenší umyvadla, která nabízíme, mají pouhých cm. Keramické závěsné umyvadlo ze série Jika CUBITO má dozajista potenciál stát se. Gustavsberg LOGIC UMÝVÁTKO BÍLÁ – LEVÁ.


Doba dodání: dostupný do dnů ROZMĚRY: nejmenší v. Umyvadlo do malé koupelny? Na WC malé umývátko do rohu. Světové i české značky najdete na jednom místě na FAVI. JIKA, RAVAK, KOLO a další. Některá rohová umyvadla pořídíte s dopravou zdarma.


Nakupujte u ověřených e-shopů za skvělé ceny! V sérii Tigo naleznete i nejmenší umývátko , které lze zakoupit zvlášť nebo v setu se skříňkou. Apr Podstatné je, aby šířka umyvadla umožňovala co nejmenší postříkání podlahy.


Jika Mio - Zdravotní umyvadlo, 640mm x 550mm, bílé - jednoo. Jak už její název napovídá, umývátka nabízí pestrou škálu na prostor nenáročných především keramických umyvadel. Díky svým malým rozměrům, vysoké funkčnosti a jemnému designu se stanou umývátka elegantní součástí nejen Vaší koupelny nebo místnosti s WC.


Jeho použití má smysl, pokud je toaleta vzdálena do koupelny a pokud se do daného prostoru vejde umývátko dostatečně velké. Především sem instalují malé umývátko na ruce. Pokud se sem vejde polička, můžou se tu objevit i drobné dekorace: mističky se sušenou levandulí, vonné tyčinky, malované oblázky, figurky zvířat, zkrátka cokoliv, co potěší oko.


Závěsné (ale zároveň taktéž polozápustné) umývátko dokonale ztělesňuje promyšlenou kompaktnost série Jika TIGO.

Jasně dokládá rozměrový paradox, který. Skříňka pod umývátko SD Classic je určena pod umývátko Classic 400. Korpus je univerzální, zatímco dvířka se pořizují zvlášť v levé nebo pravé variantě. Dvířka v bílém lesku, korpus dle zvolené barevné kombinace.


Montážní sada (panty, krytky, šrouby) jsou součástí korpusu, který je dodáván smontovaný.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky