pondělí 21. ledna 2019

Pivni podtacky

Vážený zákazníku, velmi mě těší, že jsi navštívil tyto stránky. Vyrábíme originální, ručně dělané pivní podtácky. Rozvoz po Brně v době karantény neprobíhá! Zde naleznete mé chyběnky tácků, tzn.


Pivni podtacky

Výroba pivních tácků S tácky umíme opravdu cokoliv. Page Transparency See More. See actions taken by the people who manage and post content. Ostatní - Pivni tacky bazar.


Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Vítejte, právě jste se ocitly na stránkách sběratele pivních tácků a stojánků z Brna.


Nabízím vám možnost prohlédnout si celou moji sbírku na jednom místě v digitální podobě. Chceme potěšit všechny pravé pivaře, pivní fajnšmekry a znalce. Vybavte se u nás ručně výráběnými půllitry, korbely, džbány, pivní literaturou a dalšími originálními dárky.


Sbírka pivních tácků českých pivovarů kategorizovaná dle měst, v nichž daný pivovar sídlí. Oblíbený univerzální motiv. Bacha u starších hospodských s mladou ženou. Prohlídněte si pečlivě fotku, může se stát, že tácek je v truhlářské variantě, tedy že nějaký prst chybí. Pivní podtácky Zahraničí, Pivní podtácky Slovensko nebo Pivní podtácky Česko.


Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Nechybí vám doma například ohříváček, otvírák nebo stylová přepravka? V této sekci naleznete vybavení a pomůcky, které by neměly chybět žádnému správnému pivaři.


V níže uvedených galeriích si můžete vybrat požadovaný formát – kulatý, hranatý nebo speciální formát. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies a jim podobné síťové identifikátory. Buďte nápadití a překvapte hosty vašich akcí. Použití:Personalizovaný pivní tácek je ideální produkt pro svatební hostiny, firemní večírky a promotion akce. Hravě tak oslovíte široké publikum moderním a kreativním způsobem, kterým navíc navodíte pozitivní prostředí.


Tyto vlhkost absorbující podtácky, vyrobené ze solidní lepenkové plsti, mohou být. Německá rodinná firma Marienthaler má již 120-ti letou tradici ve výrobě vysoce kvalitních pivních podtácků a dnes dodává své výrobky zákazníkům ve více než zemích na kontinentech. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Už jste někdy koketovali s myšlenkou, jak by mohla vypadat vaše vlastní restaurace nebo kavárna? A jak by v ní vypadaly pivní tácky? Byl to stále dokola se opakující design některého z pivovarů nebo jste si dali tu práci a potisk pivních tácků jste si navrhli sami? Na co si dát pozor v grafice? Od korunky unikátní sadu pivního desatera přikázání od renomovaného českého výrobce zlatavého moku.


Pivni podtacky

Pivní tácky, tisk, výroba, netradiční a originální dárky. Do zahraničí nezasílám. Zašlu buď jako jako obyčejná psaní za Kč, nebo jako jedno cenné psaní za Kč. Hledáte-li originální dárek s osobním věnováním, právě jste ho našli.


Připravili jsme pro Vás sadu tří motivů pivních podtácků v elegantní plechové krabičce. Do sbírky koupím staré láhve od piva, sodovky, sifonu a mléka s litými nápisy ve skle, pípu, reklamní cedule, špuntovačku, stáčečku, papírové podtácky, výčep, půllitry s logy pivovarů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky