středa 23. ledna 2019

Eta kuchynský robot

Aby bol kuchynský robot skutočne multifunkčný a zároveň uľahčil prípravu aj tých najnáročnejších pokrmov, musí byť robustný. Ponuka príslušenstva pre roboty ETA sa navyše. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat. Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus, a to zcela právem. Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní.


Aby byl kuchyňský robot opravdu multifunkční a zároveň usnadnil přípravu i těch nejnáročnějších pokrmů, musí být robustní.

Dizajn kuchynských robotov ETA je natoľko vydarený, že ich bude nielen radosť používať, ale aj vystaviť na kuchynskej linke, kde sa nimi môžete obdivne kochať. Po doplnení tým správnym príslušenstvom z neho urobíte kúzelného džina, ktorý vám. Funkcie, ktoré musí kuchynský robot mať. Rovnako dôležitý, ako dobré parametre, je pre vás pri nákupe aj zoznam funkcií, ktoré je kuchynský robot schopný zvládnuť. Ak si nekupujete robot iba kvôli niektorej špeciálnej funkcii, potom je dobré, keď je ich čo najviac.


Celý popis a technické parametre. Stroj je dodávaný s viac ako 5-litrovou misou z ušľachtilej ocele a 3-dielnou sadou hákov na miešanie, miesenie a šľahanie. Až rôznych kombinácií príslušenstva, s ktorými urobíte, na čo si len spomeniete.

Unsubscribe from ROZBAĽMA? Firma Eta nám na otestovanie a nafotenie poskytla robota Gratussino v bielej farbe. Staršie recenziu na tento robot na našom serveri nájdete tu.


Mozna sebe pýtate, prečo robiť novú recenziu na rovnaký typ? Až různých kombinací příslušenství, se kterými uděláte, na co si jen vzpomenete. Náhradní díly na kuchyňský robot ETA 022.


Mnoho ND ETA vedeme skladem. ETA 0jako jsou metly šlehací, nádoby, unašeče, těsnění, struhadla, vložky nožové, spojky kloubové a další náhradní díly. Má plynulú reguláciu otáčok, planetárny systém miešania, svetelnú signalizáciu prevádzky a bezpečnostný. Popis: Pomocník, který v kuchyni nezahálí. Při práci v kuchyni se vždy hodí šikovná posila, na kterou se můžete kdykoliv spolehnout.


Veľkou výhodou je, že v kuchynskom robote ETA Gratus dokážete pripraviť skoro všetko. Súčasťou robota je kvalitná nerezová misa s kapacitou l, kde môžete urobiť cesto až z kg múky. Robot je vybavený silným motorom so stabilizátorom otáčok, takže vydrží.


Vďaka celokovovému telu je dostatočne robustný a tým aj dlhú životnosť. Jednoduchú manipuláciu podporí výklopné rameno. Objem veľkej pracovnej antikorovej misy je litra.

Na pracovnú misu možno nasadiť priehľadný kryt. Planetárny systém miešania zaistí kvalitnejšie a. Dizajnové mašinky z Nemecka. Doprava zadarmo takmer na všetko.


Väčšina produktov vyskladnená do hodín. Kuchynské roboty Klarstein. Díky plynulé regulaci otáček můžete zvolit rychlost a intenzitu zpracování surovin, funkce PULSE vyvine maximální otáčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky