čtvrtek 10. ledna 2019

Elektrický strouhač

Elektrický strouhač

Snadno a rychle nastrouhá, nakrájí či namele zeleninu, ovoce, sýry i. K dispozici má válečky, se kterými můžete nastrouhat sýr, čokoládu, ořechy a jiné ingredience na přesně takovo. Inovace mezi elektrickými kráječi ovoce a zeleniny. Elektrický spiralizér DOMO přinese do vaší kuchyně zábavu při zpracování ovoce a zeleniny a vytvoří úžasné spirálky, které si zamilují nejen vaše děti, ale překvapíte jimi i vaše přátele a rodinu při grilování a oslavách. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Univerzální strouhač a kráječ vám umožní strouhat, plátkovat, krájet a dokonce i vroubkovaně krájet nejen ovoce a zeleninu, ale i další pochutiny, jako je například sýr nebo čokoláda. Veškeré informace o produktu. Vybírejte si Struhadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Inovativní přístroj zastřešený patenty!


Užijte si dokonalé výsledky, zbaví vás zdlouhavého krájení a. Poradí s tvrdými kusy zeleniny, ale i se sýrem, oříšky a ani strouhanka není problém. Pokud zvažujete koupi nového struhadla na zeleninu, nejspíše se rozhodujete, zda zvolit struhadlo elektrické či ruční. Jejich výhody a nevýhody jsou zřejmé. U elektrických struhadel si sice připlatíte nějakou korunu navíc, ale zato budete strouhat rychle, snadno a bez námahy. Je nabíjecí a voděodolný, což umožňuje jednoduché a důsledné čištění pod tekoucí vody - bez nutnosti rozebírání.


Elektrický strouhač

Tématicky podobné zboží. Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Turbo rychlost umožňuje zpracovat až kg surovin za min. Elektrický strouhač Tefal o příkonu 2W je vybaven pěti výměnnými nástavci, které jsou pro větší přehlednost barevně rozlišeny. Speciální nástavce o průměru mm umožňují krájet, jemně a hrubě strouhat, plátkovat a drtit led.


Využijete ho na ovoce, zeleninu, sýr, čokoládu, ořechy a další pochutiny. Strouhač Moulinex DJ7zvládne strouhání i krájení surovin na jedničku! S elektrickým motorem o příkonu 1W si výrazně zjednodušíte a zkrátíte krájení na plátky, jemné strouhání i strouhání tvrdého sýra. Výhodou je, že strouhač Moulinex lze mýt v myčce a pro ušetření místa lze jednotlivé nástavce pohodlně seskládat do sebe. Oceníte i jeho stabilitu a. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Uľahčite si prípravu jedál s inovatívnym kuchynským krájačom Tefal FreshExpress Cubeamp;Stick.


Tento praktický pomocník vás nadobro zbaví zdĺhavého krájania ovocia a zeleniny. Hlídat podobné Ukončeno. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Prodám jednou použitý strouhač. Ariete ART 4Grati elektrický strouhač. Strouhač zvládne jemné a hrubé strouhání, krájení, plátkování a řezání na kostky nebo tyčinky. Přes tvrdou kořenovou zeleninu, přes okurek, sýry, oříšky či strouhanku - pro. Add standard and customized parametric components - like flange beams, lumbers, piping, stairs and more - to your Sketchup model with the Engineering ToolBox - SketchUp Extension - enabled for use with the amazing, fun and free SketchUp Make and SketchUp Pro.


Add the Engineering ToolBox extension to your SketchUp from the SketchUp Pro Sketchup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky