čtvrtek 17. ledna 2019

Nepropustné prostěradlo 140x200

Z rozměrů si můžete vybrat nepropusné prostěradlo 90x20 180x20 140x2a dalších. Nabízíme také nepropustné prostěradlo 120xdo postýlky. Vhodnou náhradou nepropustného prostěradla je chránič matrace.


Jedná se o nejlepší materiál na trhu se schopnostmi dokonalé absorbce a odvodu vlhkosti. Zaručuje suché prostředí při spánku, je velmi příjemné na dotyk a stálobarevné. Klasická a napínací prostěradla. Při výběru toho správného prostěradla je důležité postupovat uvážlivě. Na prostěradle by se mělo dát pohodlně ležet, a musí být také odolné, protože ho používáme každou noc několik hodin.


Prostěradlo dobře sedí na matraci do výšky cm. Doporučujeme prát při teplotě 60°C, ale možné i na 90°C. Nepropustné prostěradlo lze sušit v bubnové sušičce na sníženou teplotu. Výrobek je opatřen zdravotním atestem.


Nepropustné prostěradlo 140x200

Odstíny barev u fotografií zboží nemusí zcela odpovídat skutečnosti. NEW BABY Frotá nepromokavá podložka New Baby 120xbílá. Potřebujete kvalitní nepropustné prostěradlo na Vaši matraci? Značka Brotex Písek je ověřená, vyrábíme bytový textil více jak let. Toto praktické a hygienické prostěradlo s gumou v tunýlku má širokou škálu.


Froté prostěradlo krémové 140x2cm. Free Shipping Available. Check Out 1X 2on eBay. Fill Your Cart With Color today! Velmi vhodná pro dlouhodobě nemocné.


Nepropustné prostěradlo 140x200

Kombinace matracového chrániče a prostěradla. Výborně chrání matraci proti mechanickému poškození a protečení a tím prodlužuje její životnost. Vrchní plocha je z froté. Voděodolné froté prostěradlo bílé. Bavlna, Polyester, vrchní smyčka froté 1 bavlna, ochranná vrstva: polyuretan Určeno pro matrace 140x2až do výšky matrace cm.


Mikroplyšové prostěradlo promění vaši postel v teploučké místo ke spánku, které oceníte zejména v zimních měsících. A abyste docílili co nejvíce heboučké postele, můžete prostěradla kombinovat s mikroplyšovým povlečením. Jsou opatřena gumou všitou v tunýlku, což velice usnadňuje jejich navlékání na matraci, na které oproti klasickým prostěradlům perfektně drží a neshrnují se.


Jedná se o velmi praktickou, hygienickou a užitečnou pomůcku, která je vhodná pro dlouhodobě ležící nemocné i malé děti. Praktické prostěradlo , které kombinuje matracový chránič a napínací prostěradlo. Dokonalá ochrana proti zatečení.


Vlastnosti - voděodolnost - prodyšnost - příjemný omak materiálu Tencel - absorbce vlhkosti - elasticita - přirozená redukce růstu bakterií - termoregulace teplot těla - laminace. Domácí pohoda Jersey nepropustné a prodyšné prostěradlo s polyuretanem - bílé 140x200. Možná jste si všimli, že se na internetu u povlečení opakují stále tatáž jména oblíbených značek.


Petr Smolka je dalším výrobcem českého povlečení, ze kterého máme velkou radost. Vyberte si české nepropustné prostěradlo 160x200.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky