pátek 18. ledna 2019

Kofola půllitr

Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Další z cest, kterou se vydává, je trh s řemeslnými cidery a limonádami. Komunikace zaměřená na mladou generaci staví na sloganu NEŘEŠ , nové PET láhve dostaly přezdívku půllitry neřešení.


Dlouho očekávané pokračování kampaně na Kofolu „Dáš si Fofolu? Nové reklamy na Kofolu l „Fofola a tulipán„, „Fofola a lednice„, „Fofola a couvání„, „Fofola a domino“ a „Fofola a vířivka“ mají opět v hlavní roli šišlajícího psího hrdinu jménem Phteven, Tuna the dog, se kterým jsme se už mohli seznámit u předchozích reklam.

Kofolu v nové půllitrové plastové lahvi z dílny českého designéra. Pivní džbánek – půllitr vysoce žádaného tvaru s. Klasický pivní půllitr – oblíbený tvar v Česku. S agenturou Triad Advertising na ní pracovala skoro půl roku. Kofola startuje novou kampaň Kofola 5l.


Zboží za akční ceny, slevy. Mezi evergreeny patří vánoční reklama „Zlaté prasátko„, úspěšné byly zamilované reklamy Kofoly, ale největší úspěch sklízí šišlající pes Štefan (Ftefan).

Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tento pin objevil(a) TVspoty. Klasická silnostěnná hospodský půllitr s ryskou. VELMI OBLÍBENÝ MEZI SBĚRATELI!


Ahoj, vím, že píšu docela pozdě, reklama už se nějakou dobru nevysílá. Nejlevnější e-shop Kočárky hračky autosedačky NEC s. Nový půllitr Pilsner Urquell vznikl v dílně Ronyho Plesla, jednoho z nejúspěšnějších a nejznámějších českých sklářů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Upozornit má na novou půllitrovou PET lahev.


Její koncept je podle slov Kofoly naprosto odlišný od všech předešlých kampaní. Těžká vápníková novinka z portfolia společnosti KOFOLA. Je v ní tolik vápníku jako v krápníkové jeskyni.


Má kouzelnou moc, to podle staré slovenské legendy a kromě jiného je velmi vhodná pro ty, kteří nemohou přijímat vápník z mléka. Kofoláček kofolačka s copy originál kofola Inzerát byl o. V reklamě Jfem fpět na Kofolu Meloun vystupuje Ftefan v předpremiéře s příslibem.

Při objednání uveďte o který máte zájem. A staké nám napište jméno, které máme pod obrázek vygravírovat. Půllitr pro myslivce se jménem na přání. Popis: Rysky a L, na uchu z jedné strany text. Není co řešit, z druhé strany.


Novinkou Čapkovy tvorby je i nedávno vzešlý půllitr Gambrinus nebo nerezový gastronomický pult pro výčepní, který redesignoval do vylepšené a zjednodušené podoby. Láhev je od prvního pohledu. Esta víza USA Elektronické víza ESTA pre cesty do USA. Ocásci - milujeme zvířátka Ocásci.


Aukro Sběratelství Nápojový průmysl Pivo Džbány a sklenice. Nabídka už bohužel skončila, ale níž. Spolu s agenturou TRIAD Advertising na ní pracovala bezmála půl roku. Ukázal to test MF DNES, který se zaměřil na light verze colových limonád.


Takovým skleničkám se říká flétny nebo píšťaly a jsou svým tvarem ideální pro podávání šumivých nápojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky