pondělí 28. ledna 2019

Americká chladnička samsung

Americká chladnička samsung

Family Hub od spoločnosti Samsung sa vyznačuje nielen elegantným dizajnom, ale aj dotykovou obrazovkou, hlasovým ovládaním a množstvom inovatívnych funkcií, ktoré oceníte nielen pri skladovaní potravín, varení, ale aj pri nákupoch pre celú rodinu. Family Hub od společnosti Samsung se vyznačuje nejen elegantním designem, ale i dotykovou obrazovkou, hlasovým ovládáním a množstvím inovativních funkcí, které oceníte nejen při skladování potravin, vaření, ale i při nákupech pro celou rodinu. V souvislosti s aktuální situací vztahující se k nařízení vlády ze dne 15.


Americká SBS chladnička. Hodnotenie produktu: 1. Uvnitř navíc zajistí optimální vlhkost pomocí technologie Twin Cooling Plus a vaše potraviny tak zůstanou déle čerstvé. Chladnička s kapacitou 3litrov je dvojdverová a tvorí hornú časť. Robustní a zároveň minimalistické provedení lednice Samsung v elegantním ocelovém designu perfektně doplní vzhled vaší kuchyně. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Výnimočný vnútorný objem, štandardné rozmeryPripravte sa na príjemné prekvapenie. Akonáhle chladničku od spoločnosti Samsung otvoríte, objavíte viac priestoru pre svoje potraviny. Vďaka technológii SpaceMax ponúka chladnička až o 1litrov väčšiu kapacitu než bežné modely. Třídveřová chladnička Samsung Flex poskytuje snazší přístup k uskladněným potravinám a snižuje spotřebu energie.


Americká chladnička samsung

Jeho elegantní vzhled se hodí téměř do každé kuchyně, kde bude zaručeně nejstylovějším doplňkem. Kombinace kvalitního nerezu a modrého displeje vytváří dokonalou. Jeho elegantný a dlhotrvajúci vzhľad sa hodí takmer do každej kuchyne, kde bude zaručene najštýlovejším doplnkom. Kombinácia kvalitného nerezu a modrého displeja.


No Frost, která zajistí odvětrání teplého vzduchu a vlhkosti, takže nebudete muset odmrazovat. Na obsah chladničky vám posvítí úsporné LED osvětlení. Jej vnútorná kapacita je 5l.


Má dvojitý chladiaci systém Twin cooling Plus. Disponuje funkciami NoFrost a MultiFlow. Vo výbave je výrobník ľadu a drže a alarm dverí. Táto side by side chladnička má totiž štýlovú čiernu farbu, ktorá jej dodáva na celkovej elegancii.


Mraznička disponuje dvomi mraziacimi zásuvkami. Nadchne však aj svojimi parametrami. SAMSUNG nerez-5litrov,pekna čista,úplne ako nová-plne funkčna,zaruka 1. V BA, ZV a ZA sú otvorené výdajné miesta, kde je možný osobný odber a platba kartou. Kamenné predajne sú zatvorené. S dverami Food Show Case umožňuje rýchlejší a jednoduchší prístup k obľúbeným potravinám.


Americká chladnička samsung

Její celková čistá kapacita je až 5litrů. Free Shipping Available. This video is unavailable. Při pohledu zvenčí nevypadá větší. Ale po otevření ten rozdíl poznáte okamžitě.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky