středa 23. ledna 2019

Čistič na spáry

Cleamen 4naneste na zelený pad nebo kartáč a rovnoměrně rozetřete po dlažbě tak, aby byl na všech znečištěných místech. Po minutách mechanicky očistěte padem a kartáčem na spáry. Nechte ještě dalších minut působit, proces ještě jednou opakujte a pak přípravek odmyjte teplou vodou. Snadný návod na vyčištění spár v dlažbě bez použití chemických přípravků.


A všechny potřebné věci na čištění jistě máte už doma. Uvidíte, že je to opravdu jednoduché.

Kartáček nepoužíváme tvrdý, protože tím bychom spáry poškrábali. Občas je dobré aplikovat dva postupy – například na začátku omýt vše nějakým přípravkem na mytí nádobí a potom vybělit citronem. Jestli spáry nejde nijak vyčistit tak bohužel nezbyde nic jiného (pokud se s tím nechcete smířit) než je přespárovat. Vytvoří na celé ploše ochrannou vrstvu, která zabraňuje pronikání nečistot a vody.


Máte-li dlažbu v obývacím pokoji, jistě impregnaci oceníte ve chvíli, kdy se vám na podlahu podaří rozlít červené víno, stačí jen setřít hadrem a máte jistotu, že spáry nic nevsáknou. Ruční parní čistič se hodí na spáry , skvrny a menší nečistoty, kde není podstatný vysoký výkon a dlouhá doba provozu. Tato varianta se snadno používá a během několika minut je připravena k provozu.


Je to vhodný parní čistič na okna.

Na zašlý špinavý spáry mám bělidlo od Eurony… to je spolehlivý. Je hlavně na fleky na oblečení, nebo na vybělení takových těch zašlých zažloutlých nebo zašedlých třeba triček. Ale dají se jím krásně vybělit i třea spáry , nebo konvice na čaj, nebo čistit odpady… je to aktivní kyslík, žádný chlor a pak ten. Spáry se dobře vyčistí směsí jedlé sody a citronové šťávy a nebo směsí vody a prášku do pečiva. Dobře funguje i to savo, jak již tady plno lidí psalo.


Jen pozor na přípravky typu fixinela, spáry jsou sice čisté, ale fixinela působí tak, že spáry vyžírá. Ide o viacúčelový parný čistič vhodný pre spoľahlivé odstránenie každej nečistoty. Už v základnom balení nájdete bodovú trysku, ručnú hubicu, kruhové kefy a podlahovú hubicu.


Roztok na plísně ve spárách připravíte z jednoho dílu bělicího prostředku na prádlo a šesti dílů vody. Pracujte v ochranných brýlích, protože pokud by se vám tekutina dostala do očí, mohla by poškodit zrak. Přípravek naneste na spáry a nechte působit. Poté umyjte nebo nechte zaschnout.


Rozhodně výborný způsob jak se poprat ze zašlými spárami v obkladu. Parní čistič za pomoci horké vody a tlaku čistí všechny tvrdé povrchy bez použití chemie. S různým příslušenstvím se dají rychle vyčistit nejen obkládačky a spáry mezi nimi, ale i například takový odsavač par či varná deska. Jak vyčistit zašlé spáry mezi dlaždicemi a obkladem? Můžete použít klasické čistící přípravky, ale pokud je nemáte po ruce nebo prostě chcete vyzkoušet domácí ekologické přípravky, zkuste vyčistit spáry v obkladu a dlažbě pomocí prášku do pečiva a kyseliny citrónové.


Pokud bude čistič dvoukomorový, je to ideální, ale je to také dražší a je pouze na vás, jestli máte zájem do něčeho takového zainvestovat (z našeho pohledu se to vyplatí, ale je to vaše volba).

Určitě byste měli sledovat, kolik čistič váží, jestli má kolečka či jak se s ním bude manipulovat. Všechny informace o produktu Čistící prostředek do koupelny a kuchyně Fixinela Perfekt na spáry 5ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Fixinela Perfekt na spáry 5ml. Tatrachema Fixinela Perfekt čistič na spáry 5ml Fixinela Perfekt čistič na spáry 5ml vám umožní snadno a rychle obnovit vzhled spár. Tento speciální čistič vrací spárám původní barvu a zbavuje je veškerých nečistot a usazenin.


K dostání je v bílé nebo šedé barvě, ale díky jeho vysoké krycí schopnosti s ním můžeme přebarvit i spáry v odlišných barevných odstínech. Obnovovač spár má vydatnost cca m není určen pro použití na hrubé materiály jako třeba silně nasákavé desky z pískovce, terakoty, kameniny nebo přírodního kamene. Objednejte si u nás ještě před zahájením výstavby nebo rekonstrukce škrabku na spáry , gumový čistič spár, finální špachtle na hlazení nebo čištění popřípadě skvělou špachtli na silikon s odřezávačem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky