čtvrtek 10. ledna 2019

Americká chladnička beko

Americká chladnička beko

Active DUAL-COOLING system. Praktické LED vnitřní osvětlení ( chladnička i mraznička) poskytuje dokonalý přehled nad obsahem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Oddelený systém chladenia a cirkulácií vzduchu v chladničke a mrazničke zaisťuje, že. Nielen, že je potešením pre oči, ale poskytuje aj dostatok úložného priestoru a nastavenia na diaľku. Volně stojící americká chladnička zaujme nejenom povedeným designem, ale i bohatou funkční výbavou. Tato čtyřdveřová lednička je vybavena minibarem, automatickým výrobníkem ledu a dávkovačem vody.


Díky extra širokým nastavitelným policím a nadstandardnímu objemu chladicí i mrazicí části do ní bez problémů umístíte dostatek potravin, o jejichž maximální. Pomocí moderních funkcí zabraňuje tvorbě námrazy a zajišťuje optimální vlhkost vzduchu. Americká lednice Beko vás uchvátí velkým prostorem. Automatický výrobník ledu bez nutnosti připojení na vodu.


Nádoba na vodu je umístěna v chladničce. Akustický signál Vás varuje, pokud necháte dveře chladničky otevřené. Výrobca tiež kladie veľký dôraz na hygienické podmienky. Nehorľavé tesnenia dverí na chladničke sú vyrobené z antibakteriálneho materiálu. Ak budeme počítať s priemernou cenou za kilowatthodinu, ročné náklady na prevádzku chladničky budú povedzme eur.


Navyše sa môže pochváliť aj radom špičkových technológií, ktoré sa postarajú o dlhotrvajúcu čerstvosť potravín, chladničku bez baktérií aj tichú a úspornú prevádzku. Chladiaci priestor disponuje objemom 3litrov a mraziaca časť s celkovým objemom 1litrov. Do chladniček typu side-by-side uskladníte vše potřebné i po velkém nákupu, proto jsou ideálním řešením do početných domácností s prostornou kuchyní.


Americká chladnička beko

Hlavní výhoda americké lednice spočívá v přehledném a objemném vnitřním prostoru a ve funkční vybavenosti. Chladnička sa nachádza v hornej časti, mraznička zase naspodku. Americké chladničky francúzskeho strihu sú veľmi štýlové a môžu mať viac ako 5litrov úložnej kapacity. Side-by-side: Ako už názov navráva, v tomto prípade ide o americké chladničky, u korých stoja chladnička a mraznička vedľa seba.


Chladící prostor má objem 3litrů a mrazící část disponuje celkovým objemem 1litrů. Hlučnost chladničky dosahuje pouze dB. Akumulačná doba hod.


Digitálny displej Nerez bez odlačkov. Poličky ve dvířkách chladničky jsou výškově nastavitelné, poličky v chladničce jsou skleněné. S celkovým objemom 5l ponúka obrovský úložný priestor pre potraviny a vo výbave nechýba ani antibakteriálny filter a ionizátor, znižujúce ich kazivosť. Zároveň vzduch medzi jednotlivými časťami necirkuluje. Nedochádza tak k vysušovaniu potravín, ktoré sú tak dlhšie čerstvé.


Mnohí užívatelia jej vyčítajú vyššiu hlučnosť (dB), takže sa nehodí pre kuchyne úzko prepojenej s obývačkou. Ovšem, ne každá chladnička je přizpůsobena k reálnému životu. Určitě se vám již několikrát stalo, že jste museli několikrát přeskládat celý vnitřní prostor spotřebiče, abyste do něj vložili vše, co potřebujete. Minimálně jeden výrobek Beko má doma každý ze zhruba 4milionů zákazníků, kterých neustále přibývá. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Americká chladnička beko

Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky