středa 30. ledna 2019

Plechová konvička

Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče. Dopřejte svým rostlinám dostatek vláhy. Barevná konévka na dekoraci. Plechová konev džber s levandulí - INS.


Kč bez DPH (4Kč s DPH) Konev na zalévání - PK.

Výrobce: ClayreEef,Holandsko. Konvička plechová Sage l. Ručně malovaná, plechová konvička na zalévání květin je i zároveň originálním bytovým doplňkem. Z kolekce Flora and Fauna, s potiskem ptáků a rostlin.


Barvu tohoto produktu nelze garantovat. Námořnická sada - polštář, bandaska. Konev je vyrobena z kvalitního zinkového plechu.


Kovová konvička má povrchovou úpravu která připomíná dojem starého vzhledu ve béžové barvě.

Free Shipping Available. Check Out Oska Oska on eBay. Fill Your Cart With Color today! Dekorační plechová konvička. Povrchová úprava je provedena práškovou barvou.


Pokud chcete konvičku použít na živé. Barvy dle aktuální nabídky na naší prodej. Vkusná konvička Home Sweet Home. We list millions of offers from thousands of shops.


Be Ready for your Next Adventure with Outdoor Equipment from Alpinetrek. Praktická plechová konvička , ktorú využijete na polievanie kvetov alebo ako vázu pre vaše kvety. Cez letné mesiace nájde uplatnenie v záhrade.


Rostliny potřebují vodu a konev je mnohem praktičtější, než kdybyste je zalévali ze džbánku na mléko nebo z hrníčku. U nás najdete tu pravou nádobu na zalévání, ať už potřebujete rozprašovač, nebo kovovou konev, která zároveň poslouží jako dekorace místnosti. Skvěle vypadá jen tak postavená na zemi nebo komodě jako váza s květinami.


Zkuste popřemýšlet, kam by se hodila Vám. Dostupná v těchto barevných provedeních: modrá, žlutá, zelená a červená.

KONVIČKA PLECHOVÁ KRTEČEK - Online internetový prodej zboží přes internet je u nás bezpečný. V nabídce, kromě tohoto produktu máme i jiné zboží od značky MIX HRAČKY. Levné a kvalitní KÝBLÍČKY, KONVIČKY , které u nás najdete.


Porovnání nabídek konvička plechová v českých internetových obchodech. Nejlevnější konvička plechová. Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových obchodech na dotaz konvička plechová.


Praktický a zároveň krásný doplněk, i konvička na kytky může. Tato plechová konvička je krásnou dekorací do vašeho interiéru. Krásný jednoduchý hladký design.


Zkombinujte ji s květináči, které naleznete ve stejném vzoru taktéž v naší široké nabídce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky