čtvrtek 31. ledna 2019

Plastový sud 60l

Plastový sud s víkem a sponou 60l UN. Odnímatelné víko je bezpečně uzavřeno kovovou obručí s pákovým uzávěrem. Sudy mají UN homologaci – UN 1H která garantuje vhodnost těchto obalů pro přepravu kapalných nebezpečných látek obalové skupiny I, II a III.


Sud je vyrobený z kvalitného HDPE plastu modrej farby, na bočnej strane s dvoma držadlami. Zároveň je zdravotne nezávadný a vhodný aj pre styk s potravinami a krmovinami.

Objem sudu je 2litrů. Rozměry sudu jsou: 6x 9mm, 2x uzávěr: 58mm se závitem se stoupáním mm. Dle typu použití se liší i nabídka, ve které máme sudy se šroubovacím či odnímacím víkem a sudy typu L-Ring (pevné víko, které nelze odendat).


Prodáváme levně zahradní plastové sudy (barely) o objemu 30l, 50l, 60l , 120l, 150l a 220l s víkem i bez. Zahradní plastové sudy na dešťovou vodu, kvas, víno a jiné kapaliny - rychle dodáme skladem! Tento plastový sud so zátkami je vhodný na prepravu nebezpečných látok kvapalných. Je vynikajúcou náhradou za sud oceľový vzhľadom na možnosť opakovateľného použitia.


Je stálo farebný, nehrdzavie a ma.

Cena je včetně víka, víko obsahuje pryžové těsnění. Vnitřní průměr hrdla sudu je 2cm. Po naplnění je přes stěnu sudu vidět výška hladiny. Skladování nebezpečných látek a potravin.


Bílý plastový sud 60l s víkem, těsněním a sponou Sud Bsp 60. TBA Sud 60L , plastový so sponou. Odnímateľné veko je bezpečne uzavreté kovovou obručou s pákovým uzáverom. Sudy na vodu) Hodnocení produktu:. Browin Sud 60l s širokým hrdlem.


Výrobek schválený pro styk s potravinami. Tvar sud a slúži na efektívnu paletizáciu. Spĺňajú podmienky pre styk s potravinami – vyhlásenie o zhode.


UN certifikát podľa predpisov ADR, RI IMDG-Code. Nahlásiť nevhodný inzerát. Predám plastové sudy 60L 100L 120L 150L a 220L Sudy su ako nove Vhodné na kvas, vodu, zrno, krmivá, potraviny, usklad.


Modrý sud 60L - 250Kč, Bezbarvý 50L - 300Kč, vše komplet vč.

Možnost dopravy nebo vlastní odběr mezi Č. Sudy Morava provádí výkup, nákup a prodej plastových sudů, barelů, kádí, všech typů IBC kontejnerů a náhradních dílů nových i použitých. Dále sudy opravujeme i rozvážíme. Sud šroubovací l je hygienicky nezávadný plastový barel s madly a otočným uzávěrem.


Splňují podmínky pro styk s potravinami - prohlášení o shodě. Sud hranatý, modrý 60l 350kč, nad 1kusů 300kč. Káď malá konická stohovatelná s ušima litrů 330kč. Konev nízká, široká s ušima a těsněním litrů. Sud a veko sú vyrobené z Polyetylenu s vysokou hustotou (HDPE).


Sťahovací kruh s pákou je vyrobený z pozinkovanej ocele. Najmä koniec leta a jeseň sa nezaobídu bez sudov a nádob v záhrade. Väčšina záhradníkov, ktorí majú veľa stromov láka vypáliť si svoje popadané ovocie, ktoré je najprv potrebné umiestniť práve do sudov. Uzáver tvorí prítlačné veko z mäkšieho čierneho plastu s gumovým tesnením, ktoré sa zabezpečuje uzáverom na závit čím je možné sud vzduchotesne uzatvoriť. Sud má po stranách vlysované štyri úchyty pre lepšiu manipuláciu.


Certifikovaný plastový sud s UN schválením je vyrobený z kvalitného HDPE modrej farby. Dva úchopy na bočných stranách kvôli ľahšej manipulácii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky