úterý 15. srpna 2017

Zapékací hrnec

Zapékací mísa je vyrobená z litiny, která vyniká svou odolností. Bez obav ji můžete použít i do trouby. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu.


Zapékací hrnec

Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu. Vážený návštěvníku webových stránek společnosti CEZARRINO a. Informujeme Vás, že pro účely analýzy návštěvnosti našich webových stránek, zlepšení vašeho komfortu, poskytování funkcí sociálních médií a personalizaci obsahu, naše webové stránky využívají. Lze mýt v myčce na nádobí.


Zapékací hrnec NBT 2je pro velkou plochu určen na přípravu různých pokrmů. V kombinaci s pečícím víkem Manta Ray můžete používat jako troubu pro pečení kuřat ale i buchet a nákypů. Zobrazený typ úchytu nemusí odpovídat dodanému kusu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Velký objem při relativně nízkých stěnách. Recenze na pekáče a zapékací mísy. Pekáče a zapékací mísy podle zkušeností ostatních. Litinový hrnec s poklicí Staub Cocotte.


Ikonický design litinového hrnce Staub vás okouzlí nejen na pohle ale také svými vlastnostmi, včetně jedinečného systému samopodlévání. V naší nabídce najdete celou řadu kuchyňských pomocníků, s kterými se vaření stane opravdu snadnou a rychlou činností. S moderními elektrickými hrnci, remoskami a rýžovary si s přípravou lahodných pokrmů poradí i méně zkušení kuchaři. Mísy je možné mýt v myčkách. Velká výhoda zapékacích mís spočívá v tom, že při pečení dochází k pozvolnému převodu tepla na pokrm, a tím lepšímu prohřátí zapékaného pokrmu.


Zapékací hrnec

Hrnec nerez ANETT l poklice. Při servírování jídla si zapékací mísa udržuje naakumulovanou teplotu a pokrm vydrží během stolování příjemně teplý. Katie Alice je jedna z nejžádanějších britských značek, která nabízí kolekce nádobí a doplňků do vaší kuchyně, které jsou perfektní pro vytvoření pomalého životního stylu v moderní domácnosti. Stylový zapékací porcelánový hrnec z kolekce Eclipse značky BergHOFF je typický svým vzhledem - bílá glazura s béžovým lemem. Je vyroben z kameniny, která je vhodná na pečení, rukojeti umožní pohodlný úchop, nezapomeňte však na kuchyňské rukavice.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vhodný do myčky i do mikrovlnné troubypokud se tam vejde.


Tento keramický hrnec je ohromujícím kouskem pro krásné pečení. Krásný design znamená, to může být také použit při servírování na stůl přímo z trouby. Multifunkční hrnec recepty, které budete milovat.


Kameninový hrnec s pokličkou o obsahu 4ml. Modrá linka podél okraje. Neobyčejná kolekce v litinovém vzhledu. Antoinette představuje retro styl v moderním designu.


Madlo pro manipulaci jednou rukou. Díky glazuře je hrnec krásně. Společnost Český porcelán, a. Zapekácí hrnec s poklicí l má tepelnou odolnost 2°C, je vhodný na vaření, zapékání, pečení, uchovává jídlo dlouho teplé a zachovává vitamíny, minerály a chuť jídla. Je vhodný pro každý typ pečící trouby, mikrovlnné trouby. Je snadno omyvatelný, není vhodný do myčky na nádobí.


Kulatý zapékací hrnec BergHOFF ECLIPSE je vyrobená z nejkvalitnějšího porcelánu v elegantním stylu. Je odolná proti poškrábání od nožů a vidliček. Detailní popis produktu. Jarní pastelové barvy a jemné vzory, to je to pravé pro duše tíhnoucí k romantice. Vintage Indigo je kolekce nádobí a kuchyňských pomůcek, které vypadají jako louka plná kvítí.


Zapékací hrnec

Ta navíc pochází od anglické značky Creative Tops, která chce, aby každý měl možnost vybrat si to, po čem touží jeho srdce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky