úterý 22. srpna 2017

Břidlicové desky

Břidlicové desky - plošné obklady. Spousta evropských měst se objevilo v kopcích mezi skalními útvary. Důvodem byla dostupnost materiálů pro stavbu pevnosti. V současné době takové budovy z bloků tesaného kamene vypadaji originálně a co je nejdůležitější, bezpečně.


Vyznačují se velkou pevností a oděruvzdorností. Využívají se převážně na chodníčky, k jezírkům, na vytváření teras a vstupů.

Vzhledem k nerovnému povrchu nemůže nádobí sklouznout. Prezentační tác vyniká skvělými vlastnostmi, vysokou odolností a originálním designem. Hrací plochy kulečníkových stolů byly původně vyráběny ze dřeva, ale z důvodu deformace byly hrací plochy nakonec změněny na břidlici. Na některé menší kulečníkové stoly jsou používány dílné břidlicové desky , zatímco u větších kulečníku jsou břidlicové desky.


V současné době nabízíme – kuchyňské kamenné pracovní desky , luxusní dřezy a koupelnová umyvadla, vyrobená z jednoho kusu velké břidlice, exkluzivní sety pro servírování sushi, a doplňky interiérů v podobě břidlicových hodin. Stojan na tág Mahagon. Sada softových šipek Harrows RAPIDE. Pouzdro Harrows BLAZE PRO 6.

Tyto břidlicové desky jsou nejčastěji v provedení oboustranně přírodně štípaném. Podle možností mohou být pak případně jednostranně kalibrované. Rovněž jsou možné různé povrchové úpravy, jako například leštění, kartáčování.


Váš prohlížeč neakceptuje Cookies. Pro optimální funkci a zobrazení obsahu povolte v nastavení prohlížeče používání Cookies a spusťte stránku znovu. Použití je jak v interiéru – dlažba a obklad vstupních hal, chodeb, schodišť, krbů apod. Reference obkladů a dlažeb. Pravé břidlicové obklady jsou vhodné do interiéru i exteriéru.


Jsme specializovaným dodavatelem jedné z nejkvalitnější břidlic na světě. Naše zdroje a naleziště jsou důkladně vybírány a testovány tak, aby břidlice byla té nejvyšší kvality. Luxusní servírovací desky vynikající pro podávání pokrmů, dezertů apod. V čem Servírovací deska GrandCHEF vyniká?


Je vyrobena z prvotřídní přírodní břidlice. Vítejte “Nepřihlášený uživateli ” Přihlásit. Kulečník a příslušenství. V oblasti severní Moravy se břidlice, jakožto ekologicky nezávadná nerostná surovina, dobývala pro stavební účely v lomech již několik staletí. Zde také vznikla naše firma, která navázala na téměř již zapomenutou tradici široké škály jak stavebních, tak užitkových výrobků a nábytkových doplňků.


Stolní břidlicové desky ideální pro prezentaci pokrmů, dodávané s příručkou pro ošetření a ochranu.

Oficiální stránky dovozce 1 Chef pro Českou republiku a Slovensko. Nabízíme dodání veškerého sortimentu zboží z nabídky 1 Chef. Kontaktujte nás pro vyhotovení Vaší objednávky na míru. Z břidlice vyrábíme také parapety, stoly, pracovní desky , atp.


Rádi individuálně poradíme a nabídneme některou z uvedených možností. This service is produced by Kompass. Křišťálově bílé křemenné desky stojí 64x25.


Vyrobené křišťálově bílé křemenné desky o tloušťce cm. Máte stejně jako my slabost pro přírodní syrovost? I přes svoji studenost působí břidlice měkce a příjemně a dokáže dodat každé kuchyni osobitý ráz.


Zvláště, pokud ji doplníte o další břidlicové kousky ze stejné kolekce, které spolu dokonale a osudově ladí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky