úterý 22. srpna 2017

Vaflové utěrky

Vaflové utěrky od českého výrobce. Na základě této podobnosti je také odvozen jejich název. Takzvané vafle jsou do bavlny vytlačeny. Díky kvalitnímu zpracování si tento vzor drží.


Vaflové utěrky

Jendá se o savé, pevné utěrky s dlouhou životností. Suché ruce, vyleštěné talíře a kompletně čistá kuchyně, o to se postarají vaflové utěrky. Jejich plastický povrch ve tvaru malých čtverečků nejenže dobře vypadá, ale také se postará o ideální absorpci.


Eshop je zaměřen na kvalitní bytový textil a doplňky do bytu od českého výrobce. Vyberte si utěrky podle interiéru. Dobře vypadající celek je založen na drobných detailech. Slaďte takovou drobnost jakou jsou utěrky s barvou dekoru vaší kuchyně.


Nabízíme Vám utěrky v široké paletě barev a vzorů. Zelené utěrky s kostkovaným a čistým vzorem, červené a oranžové utěrky. V nabídce najdete utěrky klasické, žakárové, ale i speciální, např. Z naší nabídky si vybere, ať už chcete vybírat podle ceny nebo podle kvality.


Svitap Kuchyňská utěrka Negativ 50xcm. Brabantia Utěrka z mikrovlákna ks šedá. Nepostradatelný doplněk, bez kterého se neobejde žádná domácnost. To jsou nádherně savé a měkké kuchyňské utěrky z bavlny. Vybírat můžete nejen z tradičních vaflových vz.


Kvalitní utěrky na nádobí představují nepostradatelného pomocníka v každé kuchyni. Aby si u nás vybral opravdu každý, nabízíme utěrky v různých barvách, vzorech a provedeních. Utěrka se tak stane nejen praktickou pomůckou, ale též stylovým doplňkem, který podtrhne celkový design kuchyně. Kvalitní kuchyňské utěrky jsou nezbytným pomocníkem do každé domácnosti, proto pro Vás v této kategorii máme výběr kvalitních kuchyňských utěrek ze 1 bavlny za výhodné ceny. Utěrky z bavlny se vyznačují vysokou savostí, pevností a dlouhou životností, aby Vám věrný pomocník zůstal dlouho po ruce.


Vyrábíme je z kvalitních materiálů, které jsou savé, pevné a mají dlouhou životnost. Pomohou vám s úklidem kuchyně i mimo ní. Klasické vaflové utěrky jsou stálicí českých kuchyní. Utěrka je doplněna o barevné proužky, které dodají šmrnc každé kuchyni. Design utěrky s motivem žlutého proužku.


Vaflové utěrky

Kuchyňské utěrky jsou nepostradatelným doplňkem, bez kterého se neobejde žádná moderní domácnost. Tradiční vaflové provedení ve spojení s nejjemnějšími přízemi ze 1 bavlny zaručuje skvělou savost a příjemný omak. Pokud jste zastáncem zaručené kvality a klasického zpracování, tak jsou bavlněné utěrky pro Vás tou spávnou volbou.


V naší nabídce naleznete vše od klasických bavlněných utěrek, přes moderní vzory a barvy až po bavlněné utěrky s žakárovým vzorem. Tyto velice kvalitní utěrky jsou vyrobeny ze 1 bavlny a drží tvar i po několika vypraní. Utěrky do kuchyně můžete zakoupit buď po jednom kuse, nebo v balíčkách froté či bavlněné.


Vaflové utěrky

Nově nabízíme utěrky s výšivkou od firmy SKANTEX, které jsou v prodeji samostatně nebo dárkovém setu po či kusech v akčních. Mokré nádobí snadno utřete s pomocí utěrky na nádobí s moderním vzorem, který se perfektně hodí pro vaši kuchyň. Nebojte se udělat z ní designový doplněk.


Utěrky na nádobí nemusí jen dobře sloužit, ale mohou i velmi dobře vypadat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky