úterý 29. srpna 2017

Eta šlehač s mísou

Má stupně otáček a tlačítko MAX. Tyčové mixéry ETA jsou oblíbené pro svou univerzálnost a kompaktní rozměry. Poradí si s bramborovou kaší, krémovou polévkou i koktejlem. S těsty nebo šlehačkou si zase rozumí ruční šlehače ETA , z jejichž metel jsme v dětství tak rádi slízávali zbytky sladkých krémů.


Přes kompaktní velikost a tichý chod jsou výsledky jeho práce opravdu velkolepé. Chcete mít ty nejnadýchanější moučníky a nejkrémovější omáčky nebo téměř bez námahy nasekat vše od cibule až po ořechy? Přizvěte si na pomoc ruční šlehač ETA Lento s inovativní konstrukcí metel. Ty zajistí vždy dokonalé. Moderní ruční šlehač s mísou od spolehlivého výrobce ETA nabízí vše, co má správný spotřebič z kategorie kuchyňských šlehačů mít.


Zaujme vás bohatým příslušenstvím, nízkou hmotností a celkovou propracovanou konstrukcí s ergonomicky tvarovanou rukojetí, což zajišťuje velmi komfortní používání. Právě takový je nejnovější mixér a šlehač značky ETA. Rucni slehac s misou eta.


Nalezeno: 1produkt ů. Možnost navolení ze rychlostních stupňů a také je přítomno tlačítko Turbo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Má rotačnú misu a stojan, ktorý zaistí veľmi pohodlné použitie. Zjištěte si doporučení a recenze od zákazníků na srovnávači heureka. Na webu si můžete i srovnat ceny produktu od kvalitního dodavatele ETA a více e-shopů jako je např.


Detail produktu Do obchodu. ETA Fresco - rychlosti, hmotnost 1. Vyspělejší formou jsou šlehače s otočnou mísou. Jedná se o ten samý přístroj jako v předchozím odstavci. Ale je dodáván společně s dalším příslušenství - především držadlem a otočnou mísou. Značka ETA vytvořila moderní a elegantní ruční šlehač s rotační mísou a stojánkem, po němž automaticky sáhnete, kdykoliv budete vařit nebo péct.


Výkon na MAXimum Se čtyřmi nabízenými rychlostmi suroviny promícháte či ušleháte bez sebemenších potíží. Márotační mísu a stojan, který zajistí velmi pohodlné použití. Cuore je moderní šlehač s elegantním designem, který Vám zajistí velmi pohodlné použití. K dispozici máte celkemrychlosti a tlačítko MAXpro maximální otáčky.


Cuore se dobře drží díky ergonomické rukojeti. Mezi přednosti šlehače patří kromě pohodlného ovládání také rychlé sestavení i. Ruční šlehač by v první řadě měl být účinným pomocníkem v kuchyni. Jistě se ale nebudete zlobit, pokud najdete přístroj, který nejen bezchybně funguje, ale i krásně vypadá.


Víko s integrovaným otvorem zase zajistí snadné přidávání surovin za chodu. Chybí praktický držák na uložení příslušenství (viz foto) a stěrka je z výroby trochu poničená, ale funkčnosti to nebrání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky