úterý 22. srpna 2017

Bílá polička na zeď

Pokud hledáte celouzavřenou poličku, klikněte na kategorii Skříňky na stěnu, pro prosklené poličky klikněte na Vitríny na stěnu. Pokud si nevíte rady, ochotně vám poradíme na našem online chatu, a to i večer. Zboží vám doručíme až domů. Ten přitom nebude působit plně či přeplácaně, naopak bude velmi vzdušný.


Na poličky pak můžete umístit knihy, vázy, svíčky, fotorámečky a další dekorace. Nabízíme rovné poličky na stěnu, i ty ve tvaru véček.

Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Nástěnná polička , bílá Nástěnná polička barvy matné bílé. Součástí balení jsou šrouby a hmoždinky pro uchycení poliček do zdi.


Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď , rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu. Bílé police, dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Bílá nástěnná police BERLIN z MDF, PVC a kovu v praktickém balení po kusech vypadá na zdi hned dvakrát lépe. Dva obdélníky se společně s ostatními sety série BERLIN skvěle kombinují, k dostání také v černé variantě.


Německé hlavní město je známé jako metropole designu se smyslem pro čisté tvary a jednoduchý styl.

K takovým kouskům patří i nástěnná. Javor, Třešeň americká, Bílá , Olše Impulz, Dub přírodní, Classic ZEBRANO, Černá. Dekory EGGER: Hliník, Dub bardolino. Díky své stabilitě a skvělým vlastnostem pro povrchovou úpravu nacházejí uplatnění především v nábytkářském průmyslu, zejména pak při výrobě polic, stolů a skříní.


Prodám stůl pro asistentku. Nemá nohy, má desky, takže není vidět pod stůl. Vaší domácnosti novou energii. Police na zeď pro toho, kdo si chce chytře vybrat.


Dovezeme, vyneseme po celé ČR. Nábytek a doplňky - největší výběr na jednom místě on-line z pohodlí Vašeho domova. Akční zboží a SLEVY až. Kč Malá polička na zeď Umbra SHOWCASE, ks Skladem 5. Detail produktu Do obchodu. Dřevěné nástěnné police a poličky na zeď Moderní polička na zeď je ideální místo, kam můžete umístit bytové dekorace, vázy, svícny nebo také výtvory vašich dětí, abyste je měli vy a vaši hosté vždy na očích.


Djeco Dřevěná polička Hrad na zeď Hrad na zeď se může stát poutavou součástí dětského pokojíku každého malého dobrodruha, který na takovou poličku rád uloží své cenné drobnosti. Kupte chlapcům dřevěnou poličku Djeco! Bílé nástěnné poličky na zeď - závěsné Chcete nenápadnou poličku na zeď ? Nebo naopak máte výraznou barvu stěny a chcete aby poličky vynikla?


Zvolte závěsnou poličku v bílé barvě.

Bílá barva má výhodu, že se hodí prakticky kamkoliv, jedná se o příjemnou neutrální barvu. Je dobrým zvykem mít poličku na zdi. Hodí se snad všude a na všechno. Doporučila bych barevně ladit podle nábytku a zařízenosti pokoje.


Co vím, lidé mají rádi dřevěný materiál. Moderní jsou i poličky v různých tvarech například obdélníky nebo ovály. Mám ale ověřeno, že oblíbenější jsou klasické rovné police. DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever!


Délka poličky 30cm, hloubka 13cm Úchyt vyroben z mosazi, povrchová úprava chrom. V nabídce naleznete police ze dřeva v masivu, či v kombinaci kovu a plastu. V barevném provedení černé, bílé, přírodního dekoru dřeva či šedé.


Polička s frézovanými otvory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky