pondělí 21. srpna 2017

Malé umyvadlo na wc

Odobrať všetko malé na WC. Skladom Zľavy Designovky Doprava zdarma 5. Malá umyvadla a umývátka na WC. Mnoho z nás to moc dobře zná, protože v takové domácnosti vyrůstalo: po použití WC musela vždy následovat cesta do koupelny k omytí rukou - v tom lepším případě. Součástí dodávky není vodovodní baterie, sifon a sada na uchycení do zdi.


Vhodnou baterii si můžete vybrat z naší široké nabídky dle vašeho vkusu.

Hledáte malé umyvadlo na wc nebo do malé koupelny? Jednoduše zadejte požadované rozměry a my vám nabídneme malá umyvadla na wc , která přesně odpovídají vašim požadavkům. V naší nabídce k tomu můžete připojit i jistotu kvality a rozumné ceny. Jak už její název napovídá, série SMALL nabízí pestrou škálu na prostor nenáročných keramických umývátek. Díky svým malým rozměrům, vysoké funkčnosti a jemnému designu se stane elegantní součástí Vaší koupelny nebo místnosti s WC.


Ať již preferujete ostré hrany či oblé křivky, SMALL Vám nabídne to, co. Umyvadlo do malé koupelny? Na WC malé umývátko do rohu.


Světové i české značky najdete na jednom místě na FAVI.

JIKA, RAVAK, KOLO a další. Některá rohová umyvadla pořídíte s dopravou zdarma. Nakupujte u ověřených e-shopů za skvělé ceny!


Umývátka (malá umyvadla) vhodná na WC Umývátka Vám pomůžou vyřešit problém s nedostatkem místa. Dvířka se dají otočit a změnit směr otevírání. Skříňku s umyvadlem můžete doplnit.


Skříňka nabízí úložný prostor s jednou poličkou. Hľadať text Cena Lacné do 1€. Umývadlo nákup a rezervácia v OBI. Malé hranaté keramické umývadlo TGB JOIST je vhodné do toalety alebo do rôznych malých.


Krásna a šikovná, priam stvorená do wc miestností. Opava, cena 250Kč, od Jana B. Potrebujete vymeniť vaňu, WC , umývadlo, vodovodnú batériu alebo radiátor? Máte malé WC a chcete z něj vytvořit příjemnou a pohodlnou. Při šíři místnosti 1cm se při otvírání dveří dovnitř vejde umyvadlo do rohu.


Duravit umyvadlo malé DuraStyle ( na WC ), rozměry: x 3cm, barva: bílá, s přepadem. Pre zobrazenie viacerých produktov odoberte niektorý z filtrov. ZAHRADNÍ UMYVADLO MALÉ.


Malé zahradní umyvadlo , vhodné jako dekorace, popřípadě držák na květiny.

Díra pro odtok vody je ve spodní části a má průměr 12mm. Pokud potřebujete malé umyvadlo na toaletu, nebo jen nemáte dostatek prostoru, je tato kategorie právě pro Vás. V této kategorii si můžete zvolit mezi nejnovějšími designovými umývátky ať už hranatými, kulatými nebo kombinací obojího. Všechna umývátka jsou určená pro montáž na zeď, některá lze položit i na desku. Máme pro vás rady, jak se při rekonstrukci nebo stavbě vyhnout chybám.


HORNBACH nabízí vysoce kvalitní a moderní umyvadla v různých tvarech, barvách a materiálech. Tento výběr je ještě doplněn o modely umyvadel na desku, k plné či částečné vestavbě a umyvadla s podstavcem jakož i jednoduchá, dvojitá či nábytková.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky