čtvrtek 10. srpna 2017

Rýžovar sencor

Všechny modely pracují na stejném principu a tím je vaření v páře. Proces vaření je naprosto jednoduchý, spolehlivý a velmi dokonalý. Největší výhodou těchto spotřebičů je ten, že se vám nikdy v žádném z těchto plně automatických rýžovarů nikdy nepřipeče.


Comments are turned off Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Vy se tak budete moci věnovat příjemnějším věcem, než je pobíhání kolem plotny. V dané skupině patří mezi přístroje s největším objemem. Nejvyšší je také jeho příkon, který zajistí rychlý a bezproblémový chod přístroje. V rámci našeho výběru se také jedná o jediný rýžovar s nerezovým pláštěm.


Jako správný rýžovar bych měl umět udržet pokrm teplý. Proto mě Sencor vybavil funkcí KEEP WARM, s kterou udržím teplotu pokrmu až po h. Uvařím, i když nejste doma. Chcete se trávit čas s rodinou místo u plotny? Umožňuji funkci odloženého startu až h. Nemusíte tak myslet na to, že doma není uvařeno!


Rýžovar sencor

Samozřejmostí je vyjímatelná nádoba a světelná kontrolka. Je vhodný pro přípravu všech variací tohoto pokrmu, včetně rýže na suši. Příběh společnosti sahá k období druhé světové války, kdy Japonsko řešilo otázku, jak nastartovat válkou zdevastovanou ekonomiku země.


Vláda investovala obrovské peníze do obchodu se zahraničními státy, kdy se na trhu uchytila společnost Sencor. Dnes sází na několik trendů – v prvé řadě je to. Pro úplné vypnutí je však potřeba přístroj odpojit od zdroje elektřiny. Rozvarená alebo naopak tvrdá ryža je minulosťou.


Vy sa tak budete môcť venovať príjemnejším veciam, než je pobiehanie okolo sporáka. Do nádoby s objemom l sa zmestí až 4g ryže, takže. Tělo hrnce je z nerezové oceli.


Vyberte si kvalitního pomocníka na vaření rýže – rýžovar Sencor. Hrnec má automatické vypnutí po dovaření a přepnutí na funkci Keep Warm, která udrží rýži teplou až hodin. Použití rýžovaru je jednoduchý a efektivní způsob, jak uvařit rýži. Většina rýžovarů udržuje rýži po uvaření teplou. Není nutné na rýžovar dohlížet, protože má zabudovaný časovač, který vám dá vědět, když je rýže uvařená.


Rýžovar sencor

Tento článek vám ukáže, jak uvařit rýži v rýžovaru. Průměr vnitřní nádoby je ještě menší a výsledný objem dosahuje pouze l. Hmotnost je příjemných kg. Oceňujeme protiskluzové nožičky na spodní straně, díky čemuž je rýžovar stabilní.


Prodám zcela nový nerozbalený rýžovar sencor. Bohužel ježíšek donesl dva. Včetně faktury a záruky. Vnitřní nádoba disponuje objemem litru, což umožní přípravu 4g rýže.


Jedná se kategorii malých rýžovarů, které jsou vhodné spíše pro dvou maximálně tří člennou rodinu nebo svobodný pár. Najednou je malý rýžovar schopen připravit porci pro strávníky. Středně velký rýžovar je ideální volbou pro čtyřčlennou rodinu.


Rýžovar s objemem – litru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky