pondělí 14. srpna 2017

Odsavač par zadní odtah

Zadní odtah u digestoře se využívá pouze u malých vestavných, výsuvných nebo podskříňkových digestoří. Otvor pro odtahové potrubí je na zadní straně digestoře. Digestoř se zadním odtahem se montuje přímo na otvor ve zdi. Podvěsný odsavač par je vyroben z bíle lakovaného kovu a skla. Odtah zadní odtah horní odtah Osvětlení halogenové.


Odsavač par CH 1hnědý, 50cm, odtah zadní.

Posuvný odtah na zadní straně odsavače v rozsahu až 4mm od boční stěny. Vyroben v České republice. FABER jako první zaměřil pozornost na design odsavačů a povznesl obyčejný spotřebič na designově propracované zařízení, jež se svým zpracováním stává dominantou kuchyně. Odtah boční levý a pravý, horní, zadní střední, zadní levý a pravý ø 1mm.


W osvětlení žárovka W průměr odtahového potrubí 1mm. Velmi kvalitní provedení a navíc je celý vyroben v České republice. Pro lepší variabilitu při instalaci je odsavač par vybaven vývody pro odvod par do komína nebo přes zeď.


V případě, že nemáte možnost odvádět páry z místnosti, lze po dokoupení uhlíkového filtru odsavač využít jako recirkulační.

Klasický odsavač par Mora OP 6W nabízí různých odtahů a recirkulaci. Odtah je možný buď boční levý a pravý, horní, zadní střední, zadní levý a pravý. V provozu odsavače svítí i kontrolka pro informovanost obsluhy.


Výsuvný odasač par GUZZANTI Výsuvný odsavač par Guzzanti GSL 60ISvám nabízí tři rychlostní stupně, přičemž nejvyšší stupeň dosahuje hlučnosti v rozmezí 68–dB. Zařízení je opatřeno osvětlením, které poskytují dvě 3W LED GU10. Vhodný pro recirkulaci V boji proti usazování mastnot vám pomůže kovový ALU. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.


Naprosto nezbytným pomocníkem je v každé kuchyni odsavač par. Zamezte šíření výparů při vaření a starost o svěží vzduch přenechte na podvěsné digestoři OP 5W od tradiční značky Mora. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. I snadno nastavíte jeden ze tří stupňů výkonu podle potřeby. O všem budete mít navíc perfektní přehled díky halogenovému osvětlení.


Využitelný však je i tam, jelikož odtah je jeho druhá funkce. Kromě stříbrného provedení zaujme třeba i zpětná klapka, praktické sklo na usměrnění vzduchu, nebo omyvatelné filtry – mohou i do myčky nádobí. Inovativní zadní odtah umožňuje, aby odsavač par pracoval v režimu odtahu, připojen v zadní části odsavače par na potrubí odpadního vzduchu, které je již vyvedeno zdí, na níž bude nainstalován vlastní odsavač par.

Samozřejmostí je signalizace nutnosti čištění tukových filtrů. Kvalitní odsavač par DAVO s nízkým profilem, výška pouze 1mm, a s možností odtahu par do vnějšího prostředí nebo jejich recirkulací přes uhlíkový filtr odstraňující pachy. Je vybaven odtahovými otvory, jeden uprostřed zadní strany a druhý uprostřed vzadu na horní straně, s plastovou krytkou pro jejich zakrytí.


Mora OP 6W disponuje rychlostmi výkonu, tlačítkovým ovládáním, LED osvětlením a hliníkovými tukovými filtry proti mastnotám, které lze omývat v myčce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky