středa 9. srpna 2017

Rýžovar phaks

Rýžovar je svým způsobem elektrický hrnec určený pro vaření rýže, často vybavený i dalšími funkcemi. Phaks CFXB20-A alternativy - Heureka. Oblíbené jsou třeba modely, které v páře připraví i zeleninu, luštěniny a podobně. O všechno se totiž od nynějška postará tento praktický kuchyňský pomocník.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Součástí balení je kromě samotného rýžovaru s vyjímatelnou nádobou za slitiny hliníku ještě odměrka na rýži a vodu a také plastová lžíce. Automatický hrnec na vaření rýže - PHAKS. Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Skvělý pomocník v kuchyni díky tlaku v uzavřeném hrnci najednou připraví až porce lahodnější rýže.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. Rýžovar : 2l automatický hrnec PHAKS na vaření a ohřívání rýže - v bílé či černé barvě. Hlídat podobné - Vyprodáno. Nezaujala vás tato nabídka?


Vaření rýže ještě nikdy nebylo jednodušší. Praktický kuchyňský pomocník, díky kterému bude vaření rýže hračkou. Nejvýhodnější Rýžovary ze serveru SlevaDne.


Díky tlaku v uzavřeném hrnci připraví daleko lahodnější rýži, která nebude lepit. Немає даних про цю сторінку. Video Lidl – Produktová videa – SilverCrest Kitchen Tools – Trouba na grilování a pečení – Trouba na.


Nemůžete najít návod k některému našemu výrobku nebo jste ho dokonce ztratili ? Ahoj máte zkušenosti se. Prodám mikrovlnnou troubu zn. Elektrické a parní vařiče, hrnce, pánve Rýžovar Hyperslevy Koupilo si zákazníků za 4Kč.


Zvlášť kvůli lososovým nigiri, u kterých, jako někteří jiní, nemají potřebu pod rybu podložit půlkilový válec rýže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky