čtvrtek 24. srpna 2017

Černá zástěra

Velikost potisku (řádky textu) dle rozměrů zástěry, co možná nejširší na prsou. Prosím o nacenění jak samotných zástěr bez potisku, tak cenu zástěr s potiskem. Kvalitní materiál, černá barva Krátká číšnická zástěra do pasu s kapsami a zipem na peněženku, účtenky, kalkulačku a pero, 43cm x 25cm, prát do 65st. Je vyrobena z kvalitního materiálu silné plátnové vazby, kolem krku má tkanici s posuvnou sponou na nastavení velikosti. Výšivka na zástěře má tu výhodu, že je stálá oproti potisku, který se časem.


Hodnocení produktu:. Nejhodnotnější příspěvky s vlastními zkušenostmi nebo radami oceníme formou slevového kupónu nebo dárku. Detail produktu Do obchodu.


Kč Modrá bavlněná kuchařská zástěra Cooksm. Profesionální designová zástěra od Vondrak design. Malá černá zástěra do pasu (pasová zástěra ) je vyrobena bez kapes a má šité vázačky. Je vhodná jako kuchařská zástěra pro všechny kuchařky a kuchaře, ale najde využití i jinde. Eva Cermanová - reklamní dárky - mail.


Černá zástěra

Vladimír CERMAN - laserové gravírování - mail. Mapka - zde nás v Hradci Králové najdete. Směs bavlny a lnu, která kombinuje jemnost bavlny s leskem a pevností lnu.


Na poutka zástěry lze zavěsit např. S praktickými kapsami na drobnosti. Malá vínová zástěra do pasu s kapsami 121. Grill party zástěra a chňapka - zelená. Grilovací zástěra s chňapkou v zelené barvě.


Myslivecký recept - zástěra a chňapka. Kvalitní zástěra ze bavlny, která se přizpůsobí každé velikosti. Tato černá kombinovaná zástěra je trefa do černého pro každého šipkaře.


Rozjeďte to u grilu v super vyšívané zástěře s terčem na šipky a Vaším nápisem na přání. Výšivka zůstane i po vyprání krásná, neboť vyšívací nitě zůstávají o proti potiskům věčné! Zástěra s laclem černá , červeno-bílý proužek.


Při vícedenním pronájmu cena nastavena individuálně. Půjčit Termín zapůjčení si zvolíte v detailu poptávky. Potřebuji poradit Přidat mezi oblíbené. Díky se vám už nikdy nebude říkat šmudla.


Ušetřete si čas a nervy při pravidelném úklidu. Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování. Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře. Pracovní zástěra SOPHIA - je praktická zástěra na každodenní použití.


Výšku zástěry si můžete regulovat pomocí kovových cvoků. V celé šířce je vybavena úložnými kapsami a úchytkami na kadeřnické nebo kosmetické pomůcky. Model SOPHIA je určen pro. Pokud se jedná o produkt na zakázku (úprava grafiky, text na přání aj.), zkontrolujte si prosím pečlivě tabulku velikostí.


Takový produkt totiž nemůžeme vyměnit ve lhůtě dní. Kuchyňská zástěra z pevné bavlny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky