čtvrtek 31. srpna 2017

Japonský nůž santoku

Kuchařský univerzální nůž. Využijete-li nůž s širokým ostřím, bude povrch řezu hladký a úhledný. Dá se sním skvěle krájet, sekat a kostkovat. V japonštině znamená santoku tři využití - poradí si s krájením, drcením a sekáním masa, zeleniny a ryb.


Santoku , Nakiri, Guyto, Sashimi. V našem obchodě Kvalitní nože.

Důvodem je jejich naprostá univerzálnost. Od drobného sekání bylinek rovnou ke krájení masa a ryb! Kvalitní univerzální nůž od známého Švýcarského výrobce Victorinox. Tyto kuchyňské nože s delší čepelí a širokým ostřím jsou vhodné na suroviny, obsahující větší množství vody.


Oboustranné vroubkování zabraňuje ulpívání pokrmů na čepeli a. Nůž SANTOKU můžete použít na ryby, maso i zeleninu. Výška nože Vám umožní nakrájenou surovinu nabrat na čepel a přenést do hrnce či pánve. Díky vysoké a dlouhé čepeli má všestranné využití.


Používá se zejména v asijské kuchyni na krájení ryb, masa a zeleniny na tenké nudličky.

Toho se využívá při přípravě pokrmů ve WOK pánvi. Díky malým kouskům se ingredience rychle uvaří a. Nejlepší kované nože máme od značek F. DICK, WUSTHOF a Zwilling. Japonské a čínské nože. Nůž santoku je ideální pro nejjemnější krájení v kuchyni.


Jedná se o nože s jádrem z uhlíkové oceli Yasuki Blue Steel a vnějším potažením měkčí nerezovou ocelí kvůli lepší houževnatosti a zajištění jednodušší údržby vůči korozi. Nože s pevným ostřím, zavírací nože, kapesní nože, lovecké nože, kuchyňské nože, meče, dýky, brousky, brusivo. VICTORINOX japonský kuchařský nůž 6. Všestranný nůž do kuchyně. Na rozpálené pánvi se hladký povrch kousku masa rychle uzavře.


Detailní popis produktu. Odolná čepel je vyrobena z prvotřídní nerezavějící oceli. O nůž je potřeba se starat, je třeba dbát, aby se po styku s agesivními potravinami, jako je citron, cibule, apod. Kč, od výrobce Yaxell jehož aktuální dostupnost je Skladem. Profi japonské nože SANTOKU a NAKIRI.


Využijte špičkové technologie japonských nožů i vy, ve své kuchyni. S noži SANTOKU a NAKIRI precizně naporcujete zeleninu, ovoce, maso i ryby, a to jak na větší kousky, tak na ty nejtenčí plátky nebo nudličky. Vhodné pro krájení, drcení a sekání masa, zeleniny a ryb.

Povrch řezné části čepele je leštěn do zrcadlového lesku. Rukojeť je vyrobena z ušlechtilých dřev Pakka a Coccobol. Její profil má ergonomický tvar s klasického. Nůž každého kuchaře představuje pohled do jeho duše.


Rokusaburo Michiba, expert na japonskou kuchyni a šéfkuchař. Extrémně ostrý nůž SANTOKU s autentickou japonskou čepelí je nejznámějším univerzálním nožem asijského typu. Kouzlo japonské kuchyně spočívá v pestrosti a precizní úpravě mistrně naporcovaných pokrmů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky