čtvrtek 10. srpna 2017

Kachlove sporaky

Pořiďte si kachlový sporák do své domácnosti. Navštivte naše studio a nechte si poradit odborníky. Po uvedení rozměrů místnosti a umístění komína vám vypracujeme 2D či 3D návrh, díky němuž budete mít jasnou představu o finální verzi. Ohnisko kachľového sporáku.


Kachľový sporák môže mať klasické roštové alebo bezroštové ohnisko, ktoré sa používa v moderných peciach. Do bezroštového ohniska sa vzduch privádza cez steny ohniska, čo zabezpečuje lepšie vyhorenie spalných plynov a tým aj vyššiu účinnosť a nižšie emisie.

Souhlasím s tím, aby společnost KRB-TECH s. Pravidlech ochrany osobních údajů GDPR. Při výběru kachlových kamen zvažte, jak by měla vypadat a jakou plnit funkci. V nabídce máme kachlová krbová kamna s teplovodním výměníkem nebo kamna teplovzdušná.


Keď dvaja robia to isté, nie je to vždy to isté. Splnil som všetky kvalitatívne kritéria pre členstvo v Cechu kachliarov Slovenska. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě.


Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě.

Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa. Na sporákové plotně uvaříte obě ve sporákové troubě upečete kachnu nebo krkovičku či buchty takovým způsobem, jakým se Vám to v jiné troubě nepovede a zároveň vyhřejete velkou část obydlí, nemluvě o tom, že kachlový sporák s bíle.


Staviame kachľové pece, krby a sporáky. Realizujeme vykurovanie budov hypokaustovými alebo H2O systémami. Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.


Teplovzdušné a teplovodné sporáky na drevo. Sporáky sú určené na varenie, pečenie, vykurovanie teplovzdušným spôsobom a súčasne do teplovodného vykurovacieho okruhu pre radiátory, podlahové kúrenie, teplovodný zásobník a pod. Pokud zvažujete pořízení kachlového sporáku na dřevo do vaší kuchyně, rádi vám připravíme cenovou nabídku včetně grafického návrhu a budeme moc rádi, pokud vznikne další originální kousek ukazující naše tradiční kamnářské řemeslo.


Moderní kachlový sporák slouží především k úpravě potravin, tedy k vaření a pečení. Chcete si užívat sálavého tepla? Sporák je jednoduché topidlo s výkonem 3-6kw určené primárně pro vaření a pečení. Kuchynské sporáky na tuhé palivo umožňujú využiť teplo na kúrenie, varenie a pečenie. Sporákyna drevo sú obľúbené na chaty a chalupy, kde predstavujú nezávislý zdroj tepla s možnosťou variť, ohrievať a piecť.


Vybírejte sporáky na tuhá paliva s výměníkem z široké nabídky značek. Odborná instalace, servis, poradenství, příznivé ceny!

Súhlasím s tým, aby spoločnosť KRB-TECH s. More quantification, better. Mezi nejpraktičtější kachlová kamna určitě patří kachlový sporák. Nejen že si na něm můžete uvařit a upéct, co vás jen napadne, ale také v sobě ukrývá akumulační vlastnosti kachlových kamen. Kachľová pec je vykurovacie zariadenie, ktorej vonkajší plášť zvyčajne tvoria keramické kachlice, môže byť však kombinovaný kachlicami a omietnutou časťou, z ktorého sa teplo šíri od pece rovnomerne všetkými smermi.


Nabízíme nejen výrobu a prodej kachlových kamen, krbů a sporáků, ale také profesionální služby v oblasti jejich rekonstrukcí, oprav a přestaveb. Stavba pecí, krbov a sporákov. Najširší výber štýlových kachlí. Dymovody, krbové vložky, krbové kachle, plynové kachle a iné doplnky za neuveriteľné ceny.


Kachliarstvo a krby u bitalovcov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky