pátek 25. srpna 2017

Indukční varná deska dvouplotýnková

Indukční dvouplotýnková deska. Nedochází k přímému zahřívaní samotné varné desky. Na vodivé dno hrnců působí magnetické pole vodiče z vnitřku dvouplotýnky a samotná energie se přeměňuje na teplo až v samotném dně hrnce. Dvouplotýnková indukční deska nabízí nejúspornější typ ohřevu.


Nejčastěji vyráběnou variantou je indukční deska 220V, kterou připojíte na jednofázový proud. Hodí se na chatu, do garsonky či malého bytu, kde díky absenci třífázu indukční desku 380V nerozhýbete. Jaké výhody a nevýhody má indukční dvouplotýnka? Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji.


Oproti indukčním deskám se plotýnkami jsou levnější a kompaktnější. Přednosti: HiLight varné zóny, Boil Control – varná. Porovnání cen indukční dvouplotýnková varná deska , srovnání cen indukční dvouplotýnková varná deska na portálu HLEDEJCENY. Pro menší kuchyně je tu však možnost. V kostce jsme vám tedy shrnuli, co vlastně indukční varná deska je, jak indukční technologie funguje, a hlavně co vám může přinést.


Abyste si správně vybrali to pravé ořechové pro vaši kuchyni, pojďme se tedy důkladněji podívat na body, kterým byste měli věnovat pozornost a na které se zaměřit při koupi. Varné zóny jsou vybaveny funkcí PowerBoost. Každá z nich má také ukazatel zbytkového tepla.


Varné desky od gorenje, to je kombinace designu, vyspělých technologií a rozumné ceny. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely. Nejlepší přítel kuchaře, kuchyňská varná deska , je základem vaření. Ať už vaříte něco jednoduchého, nebo vyvařujete pro speciální příležitost, řada našich varných desek je navržena tak, aby splnila vaše cíle i přání a ladila se stylem kuchyně.


Varná plocha nabízí dokonale rovnoměrný rozvod tepla pro hrnce a pánve libovolných tvarů a velikostí. Příprava několikachodového menu může být s FlexiBridge zábava! Výhodou této indukční varné desky Mora VDI 6X je rovný povrch bez okraje, kde by se mohly zachycovat nečistoty. Vestavná varná deska se automaticky vypne po 1. S rychlou a energeticky účinnou indukční varnou deskou z IKEA si vaření užijete kdekoli. Ty naše fungují s hrnci a pánvemi s magnetickým dnem a zahřívají se, pouze když na nich stojí nádobí, takže jsou bezpečné.


Využijte i funkce jako power booster, přemostění, dětský zámek a ochrana proti přetečení. Elegantní černé provedení. Myčka za polovinu k vybranému setu spotře.


Nejdražší, ale také nejkvalitnější a nejvariabilnější model představuje indukční varná deska EX 675FXC1E od firmy Siemens. Celkové řemeslné a provedení je velmi odolné a odpovídá vyšší ceně. Vzhledem pak model zapadne do jakékoliv kuchyně, kterou ozvláštní a majitelům dodá pocit luxusu.


Mora jako nová Inzerát byl odebran z oblíbených. Prodám sady trysek na PB Inzerát byl odebran z oblíbených. Nabízí celkem volitelných stupňů ohřevu v rozmezí 60°C-240°C.


Indukční varná deska dvouplotýnková

Nechybí zde ani celá řada velice praktických. Díky jedinečné indukci okamžitě začne sálat teplo a rozehřeje varnou nádobu na požadovaný. INDUKČNÍ VARNÁ DESKA DVOUPLOTÝNKOVÁ ZNAČKA AML Inzerát byl odebran z oblíbených.


Pomocí funkce spojení více varných zón Multiple Bridge můžete na indukční varné desce vytvořit několik velkých ploch k přípravě jídla. K jejímu ohřevu dochází téměř okamžitě a navíc přesně v teplotě, kterou si nastavíme. Nádobí na indukční vaření musí mít magneticky vodivé. Nová varná deska je základ při předělávání kuchyně.


Takže přemýšlejte, co, jak a kam zapojit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky