pondělí 21. srpna 2017

Odšťavňovač orava

Nač kupovat drahé ovocné šťávy, když mnohé obsahují konzervační látky. Připravte si doma sami zdravou a lahodnou pochoutku přesně podle Vaší chuti. Nabídka Obchodní podmínky Reference Kontakt Toto je testovací nabídka. Tento produkt pochází z předváděcích akcí, veletrhů či výstav.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Odšťavňovače Orava na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


OS-1A je nízkootáčkový šnekový odšťavňovač na celé kusy ovoce a zeleniny, které díky jedinečnému způsobu odšťavňování umožní získat z ovoce a zeleniny maximum nutričních hodnot, vitamínů a chuti. Vykúzlite si behom chvíle 1 ovocnú šťavu plnú sviežosti, skvelej chuti a vitamínov. Veškeré informace o produktu. Orava OS-109A je moderný pomocník do každej kuchyne.


S unikátním odšťavňovačem od slovenského výrobce Orava si můžete připravit osvěžující a zdravé šťávy plné vitamínů a antioxidantů, kdykoli dostanete chuť. Oproti běžným odšťavňovačům má větší výtěžnost šťávy až o. Více než půl století je značka Orava součástí našeho každodenního života. Technologiemi, kvalitou a designem představuje důstojnou konkurenci velkým světovým výrobcům. Díky jedinečnému a propracovanému způsobu odšťavňování je z ovoce a zeleniny získáno maximum nutričních látek i vitamínů. Jedinečný a precizní způsob odšťavňování umožní získat m. Rychlé a snadné čištění, tichý provoz.


Jak vybrat odšťavňovač ? Jen málokdo neocení chutný džus, právě připravený z čerstvého ovoce, jednoduchým vymačkáním šťávy, kterou obsahuje. Pokud právě vy patříte mezi milovníky freshů a ovocných či zeleninových šťáv, pak je odšťavňovač ideálním doplňkem do kuchyně. Ovšem jak se v široké nabídce.


Odšťavňovač orava

Nízké otáčky zaručují, že výsledná šťáva bude plná vitaminů a antioxidantů. Motor funguje v tichém chodu, takže nerušíte své okolí. Velký plnicí otvor zjednoduší přípravu, nemusíte se již zdržovat předkrajováním větších kusů surovin. Dvoufázové sítko zajistí, že.


Elektrický odšťavňovač ORAVA - odstředivý, příkon 8Wattů, různé rychlosti pro měkké i tvrdé plody. Objem nádoby 1l, objem odpadní nádoby 8l. Všechny části přístroje lze snadno vyjmout a umýt v myčce na nádobí. Jedná se o ideálního pomocníka pro ty z vás, kteří nejsou nijak nároční a za odšťavňovač nechtějí vydat velké množství financí.


Jelikož se jedná o odstředivý odšťavňovač , je třeba počítat s tím, že výtěžnost není tak dobrá. Přečtěte si více informací. Součástí je nádoba na dřeň o objemu litru a nádoba na šťávu o objemu litru.


Speciální dvoufázové sítko s různě velkými otvory zajistí co nejvíc džusu. Designově se hodí do každé kuchyně. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


V druhé fázi se zbylá drť znovu vylisuje přes jemné síto a odteče ke zbylé. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky