středa 9. srpna 2017

Sporák s troubou

Podívejte se na kombinované sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Elektrické sporáky s horkovzdušnou troubou na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Kombinovaný sporák MORA K 3AW.


Hořáky jsou kryté dvoudílnou mřížkou STABIL PLUS, která zajišťuje bezpečný posun nádobí ve všech směrech.

Kachlový sporák s troubou je krásný na pohled a příjemný na vytápění. Nabízíme sporáky na dřevo od několika výrobců v Evropě. CF6-9GET Sporák s el. Kuchyňský sporák s troubou s prosklením s plastovými doplňky má jmenovitý výkon kW. CF8-9GV Sporák s troubou.


Sporák s multifunkční troubou Mora K 8AW dále disponuje až programy pro přípravu jídel. Bílý kombinovaný sporák Mora K 8BW s multifunkční troubou o objemu l. Sporák je vybaven digitálním časovačem s hodinami, bezpečnostními pojistkami a integrovaným zapalováním v otočných voličích. Vysoce kvalitní sporák na dřevo - kamna s troubou a plotnou umožňují vaření i pečení a ohřívání.

Ideální jako kamna na chalupu nebo jako záložní zdroj tepla. Dva hořáky jsou s příkonem kW a dva jsou s příkonem 0. SPT-GLS Sporák 6x5kW s el. W bez piezzo zapalování El. Sporák se skládá ze dvou částí – varné desky a pečicí trouby.


Výhodou pořízení plynového sporáku je poměrně nízká pořizovací cena a nižší provozní náklady v porovnání s elektrickými modely. K pořizovací ceně je ale třeba připočíst i profesionální zapojení, plynový sporák totiž sami nezapojíte. Na této stránce najdete levné elektrické sporáky s horkovzdušnou troubou , respektive všechny elektrické sporáky s horkovzdušnou troubou seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Popis: Plynový sporák s troubou.


Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Je schopen vytopit prostor o objemu 1- 2m3. Krbová kamna s pečící troubou lze použít i pro rozdělení prostor, jelikož ji je možno umístit i na boční či zadní stranu krbových kamen.


Součástí nabídky je i samostatný mastkový sporák s pečící troubou či samostatný sporák z mastku. Kachlová kamna s troubou prakticky využijete k vaření i pečení a dalším tepleným úpravám jídel. Stejně tak kamna s varnou plotnou oceníte při vyhřátí místnosti, v níž se kachlový sporák nachází. Hodnocení produktu: (recenzí).


Sporáky s troubou , VM GASTRO.

Klasický kombinovaný sporák s multifunkční troubou se pyšní energeticky úspornou třídou „A“, časovým spínačem, možností odloženého startu a dalšími praktickými parametry. Nenašli jste u nás zboží které jste hledali? Napište nám o zboží nebo slevu!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky