pátek 25. srpna 2017

Tyčový mixér eta spesso

Pokud se porozhlížíte spíše po tyčovém mixéru, vsaďte na výkonný tyčový mixér ETA Sapelo v elegantním černo-nerezovém provedení. Díky bohatému příslušenství je opravdu univerzální, nezabere mnoho místa a po připevnění nástavce je ihned připraven k provozu. Bude tak vždy po ruce všem rodičům, usnadní vaření.


Tyčový mixér v elegantním plastovém provedení s výkonným DC motorem s příkonem 8W. Celokovový pomocník s vysokým výkonom jednoducho namixuje koktail alebo zeleninové pyré. Na tyčový mixér ETA Spesso dodáváme metly šlehací, převodovky, nástavce mixovací, nože sekací, nádoby a další náhradní díly. Mnoho náhradních dílů ETA vedeme skladem.


Tohoto celokovového fešáka využijete na mixování prakticky všeho. Další příslušenství lze dokoupit. Veškeré informace o produktu.


Obsluha je díky ergonomii velice snadná, ovládání probíhá prostřednictvím dvou tlačítek, kde jedno je pro plynulou regulaci výkonu a druhé pro maximální výkon. Pavel Václavík v něm Jiřině Bohdalové poví o správném mixování a společně vytvoří pyré ze studených brambor. Všetky informácie o produkte.


Ušlehá potraviny velmi rychle a kvalitně a nezatíží domácnost hlukem, který je u standardních mixérů běžný. Spesso je splněným snem každé správné hospodyňky. Je vyveden v nerezovém provedení a disponuje příkonem 700W.


Snadnější manipulaci zajišťuje možnost plynulé regulace otáček. Nádobka mixéru má objem 8mililitrů. HLAVNÍ FUNKCE A VLASTNOSTI: mixér tyčovýpříkon 7Wplynulá regulace otáčektlačítko TURBO pro max. Ahoj jak lze oddělit motor od převodovky? Nerez plech okolo jsme již sundali ale dál to nejde rozdělit,aby se dalo dostat ke spodnímu uhlíku,k elektronice.


Mixer přestal fungovat a uhlíky i motor jsou dobré. To vše zvládne Spesso díky konstrukci motoru (DDC), který drží otáčky i při tom největším zatížení a má příkon 700W. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Proč zvolit tyčový mixér namísto klasického? Hlavní výhodou tyčových mixérů je přenositelnost a skladnost.


ETA Spesso za vás umixuje, našlehá i naseká Přejete si tyčový mixér , který ani při tom největším zatížení neztratí otáčky a rychle rozmixuje do hladka pyré, lahodné koktejly, omáčky i krémové polévky? Vďaka konštrukcii motora (DDC), ktorý drží otáčky aj pri tom najväčšom zaťažení a výkonu 7W, pre vás máme borca, ktorý bude držať krok s vaším varením. Mixér , ze kterého jednoduchým vyměněním nástavce získáte elektrický šlehač nebo praktický sekáček na. Vyrobený iba z kvalitných materiálov.


Prevedenie v nerezovej oceli. Možnosť regulácie otáčok. Profesionálna konštrukcia motora zaisťuje bezproblémový chod aj pri vysokých otáčkach či dlhšom používaní.


Produktové video ŽELEZNÉ SVALY A SKVĚLÝ VÝKON - TYČOVÝ MIXÉR SPESSO Jen ty nejlepší tyčové mixéry šlehají kvalitně a rychle. Díky konstrukci motoru (DC), který drží otáčky i při tom největším zatížení, pro vás máme borce, který bude držet krok s vaším vařením. Celý popis a technické parametry.


Mixér , ktorý má vo výbave skvelý nadstavec na stláčanie zemiakov a prípravu zeleninového pyré je ideálnym pomocníkom pre milovníkov zemiakov a zeleniny na tisíc spôsobov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky