pátek 18. srpna 2017

Odrazná deska

Odrazná deska

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Deska se skládá z bílé, černé, stříbrné, zlaté a transparentní plochy, které využijete jak ve. Co je to odrazná deska , k čemu slouží, čím se liší různé druhy povrchů, k čemu se jednotlivé povrchy hodí a jak se základním způsobem používají nejběžnější t. Tento druh reflektoru má obecně velmi nízký faktor odrazu, který se značně liší v závislosti na povrchu a barvě.


Odrazná deska

Na pružinu můžeme navléknout odrazovou látku s možností použití odstínů: bílá, černá, stříbrná, zlatá, difuzní. Kruhová a oválná deska. Využití najde jak v exteriéru, při práci s přirozeným světlem, tak v ateliéru, kde slouží na dosvícení stínů, nebo jako stínící plocha.


Obrovská odrazná deska vám dokáže poskytnout opravdu nehorázné množství světla. Nicméně má velké nevýhody: Je velká, těžká a nemotorná (ve složeném stavu zabere dost místa, do foto batohu se nevejde, pokud nemáte grif tak jí ani bez pomoci dalšího člověka nesložíte). Neslouží jako odrazná deska , ale jako difuzor pro změkčení světla, které plochou prochází. Fotografoval jsem v protisvětle bez použití odrazné desky.


Odrazná deska

Totéž platí o stříbrné, která ale umí odrazit trošku světla i při tom zataženém dni (ale žádná sláva to také nebude). Bílo, stříbrná, zlatá, černá a difůzní odrazná deska 5vprůměru 60cm, součástí výrobku je přenosný vak Stříbrná pro kontrast zlatá pro oteplující světlo černá pro potlačení. Při použití této sady odrazných desek nepotřebujete asistenta. V první řadě je nejsympatičtější, že odraznou desku můžete koupit za pár stovek, anebo si ji vyrobit doma, a to téměř zadarmo. Jedná se totiž pouze o bílou (případně zlatou, stříbrnou, ale i černou) plochu, která.


Desku je možné složit a je včetně transportního pouzdra. Laicky řečeno bílá odrazka nebude téměř vůbec fungovat, pokud bude ve stínu nebo ji použijeme při zcela zatažené obloze. Ve složeném stavu má cm.


Na skládací pružinu s difuzní bílou látkou pro změkčení světla můžeme navléknout odrazovou látku s možností použití čtyř odstínů: bílá, černá, stříbrná, zlatá. Aputure Blazzeo FR- odrazná deska 5v cm. Obsahuje zlatou, stříbrnou a bílou odraznou plochu, černou plochu a bílý difuzér.


Deska je dodávána složená v černém přepravním pouzdře. Rozměr ve složeném stavu: průměr 40cm, výška 5cm. Zlatá plocha: poskytuje měkký a teplý tón. Můžeme se setkat s deskami ve stříbrném, zlatém, bílém a černém provedení. V následujícím videu nám tým Mareka Švančara ukáže, jak s touto deskou pracovat.


Odrazná deska

Z výše uvedeného srovnání zcela zřetelně vychází následující: čím větší odrazná deska , tím více odraženého světla (což dává smysl a nic jiného asi čekat ani nelze). I kruhová 107cm odrazka. Vznikne nám odrazná deska #128578; Pokud fotím doma, pak nejraději používám jako pozadí kus černé látky v podobě sametu a nebo velký arch černého tvrdého papíru. Už dlouho toužím po vlastní odrazové desce.


Jejich cena není až tak závratná, ale vyhodit 150Kč za něco, co si můžu vyrobit doma, a to s. Stačí otevřít a budeš v obraze. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Odrazová látka je z každé str.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky