čtvrtek 31. srpna 2017

Umyvadlo verona

Série koupelnového nábytku Verona se skládá ze skříněk v rozměrech 4 6 a cm. Všechny skříňky mají umyvadla z litého mramoru (doporučujeme kombinovat s designovou průtočnou zátkou PZATKA), umyvadla se pouze pokládají na skříňku a silikonují. VERONA - je univerzální záhradní umyvadlo , které je připojitelné na vodovodní potrubí. Vhodné do exteriéru i na fasády domů.


Studna je vyrobena formou odlitku sloučeniny hliníku. Zahradní umyvadlo VERONA antik bronz.

Praktická skříňka pod umyvadlo v univerzální bílé barvě. Ideální skříňka na WC pro toaletní papír, čisticí prostředky a podobně. Skříňka má tlumící panty - lehce a plynule se zavírá. Dvířka se dají otočit a změnit tak otevírání z levé na pravé a opačně.


Stejně tak je možné i otočit umývátko a mít baterii na levé či pravé. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny.


Otočné do malé, na desku do velké. Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro.

Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné. Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel.


Kvalitné umývadlo po ktorom túžite nájdete na FAVI. Dvojumývadlo, malé umývadlo na WC, umývadlá na dosku alebo do záhrady, keramické štýlové okrúhle umývadlo, retro umývadlá, minimalistické z keramiky, skla alebo liatiny. Součástí dodávky je vtok clic-clac. Umyvadlo z litého mramoru s přepadem.


Skrinky pod umývadlo s jednou veľkou praktickou zásuvkou, kam poskladáte i objemnejšie a vyššie veci potreb-. Závěsné litinové umyvadlo VERONA je mimořádně odolné vůči povětrnostním vlivům a korozi, díky slitině hliníku a kvalitní povrchové úpravě. Rozměry: - Šířka 40cm - Poloměr 24cm - Výška 67cm. Bílé lakované boky i čelo, provedení lesk. Umývadlo z liateho mramoru s prepadom.


Súčasťou dodávky je clic-clac. Jedná sa o nábytkové umývadlo ktoré nemožno zavesiť samostatne. A stejně tak se umyvadlo neobejde bez kvalitního a funkčního designu.


Vyberte si z různých variant, jimž vévodí umyvadla z keramiky, litého mramoru či skla. Tvar může být jak kulatý či oválný, tak moderní hranatý, nechybí ani dvojumyvadla.

Je třeba zakoupit silikon a na tento pokládat. Vše lze lehce poškodit. Trochu nepřehledně se u sady nachází i vtok s click clack systémem, což jsem si třeba já nevšiml a zbytečně i přes radu paní na online. Naturel Verona VERONA92DV.


Nábytkové umyvadlo je bez přepadu, součástí balení je průtočná zátka. Nabízíme nepřeberné množství různých materiálů i barev. U nás si vyberou jak klasiční, tak i odvážnější zákazníci.


Nechte se okouzlit elegantními tvary keramických a skleněných umyvadel nebo moderním designem litého mramoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky