pátek 23. prosince 2016

Parní trouba whirlpool

Parní trouba whirlpool

Parní trouby pro zdravou přípravu jídla od Whirlpool s technologií 6. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl. Jedinečný a nadčasový design spolu s inovativními technologiemi je kombinace, se kterou objevíte svůj skrytý kulinářský talent. SmartClean – horkovzdušné pečící trouby s ventilátorem zaručují především dokonalou přípravu masných pokrmů. PARNÍ multifunkční trouba W11I MS1z nové řady W Collection.


Parní trouba whirlpool

Nový palcový barevný displej vám zajistí přehledné a snadné ovládání. SMYSL, která zaručí dokonalou přípravu pokrmů díky senzorům, které nastaví parametry přípravy pokrmů tak, aby byly zajištěny perfektní výsledky. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Trouby Whirlpool kombinují nejnovější technologie – snadné a rychlé vaření s minimálními provozními náklady, to vše v originálním nadčasovém designu, který skvěle oživí vaši kuchyň.


Navíc s funkcí samočištění si ušetříte mnoho času při pravidelné údržbě trouby, který můžete věnovat rodině. Někdy je též nazývána jako multifunkční trouba , přičemž samotná příprava párou je jednou z funkcí elektrické trouby. Jednoznačně se řadí mezi oblíbence vyznavačů zdravého vaření, jelikož neničí vitamíny a jiné zdraví prospěšné látky obsažené v připravovaném jídlu. Mikrovlnné trouby Whirlpool jsou charakteristické svým nadčasovým designem a mnoha vyspělými inteligentními funkcemi, které z vestavěné nebo i volně stojící mikrovlnné trouby udělají multifunkční zařízení. Nejlepší volbou je pořízení kombinované parní trouby s horkovzduchem.


Parní trouba whirlpool

Ta potom nahrazuje klasickou troubu a můžete v ní vařit, péct i. Nadčasový design W Collection dokonale zapadne do kuchyně v jakémkoli stylu. Detailní popis produktu. Jak si ušetřit práci při používání parní trouby.


Tak, aby vás to s ní bavilo. Proč používat záchytnou misku, kdy měnit vodu, kdy má smysl parní troubu předeh. V parní troubě lze najednou udělat celé menu a Vám zůstává čas pro jinou zábavu.


Parní trouba whirlpool

Je ideální po přípravu nízkotučného, zdravého a chutného jídla. Kompaktní parní trouba Siemens CD634GBSo objemu litrů. Je vybavena TFT displejem, který je výborně čitelný ze jakéhokoliv úhlu pohledu. Na výběr máte ze druhů ohřevu vč. Je to jednoduché: stačí vložit zvolené suroviny do speciálního sáčku a pomocí vakuové zásuvky směs zbavit vzduchu a následně zatavit.


O zbytek se postará parní trouba. Vakuum v kombinaci s párou zajistí, že. Whirlpool AKP 1IX je vestavná horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem a objemem litrů.


Vyberte a nakupte spotřebiče do vaší kuchyně s Okay! Jak ohřívat hotové jídlo v parní troubě. Nahradí parní trouba mikrovlnku? Srovnání parní trouby a mikrovlnné trouby.


Vestavná smart parní trouba se 6. Základní parní trouba Miele, která se dá vestavět do horní skříňky (je mělká) má zásobník ve kterém se pára rovnou vytváří, velké parní trouby Miele mají už jen zásobník na vodu, ale pára se vytváří pořát mimo varný prostor. Multifunkční trouba nabízí pečení v kombinaci s párou i Autorecepty, Cooks možností pečení na úrovních současně. Horkovzdušná trouba Whirlpool AKP 7WH v bílém provedení značně ulehčí čištění vnitřku díky samočisticímu programu SmartClean, který k efektivnímu zbavování mastnot využívá princip odpařování vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky