pátek 23. prosince 2016

Fiskars štípací sekera

Free Shipping Available. Fill Your Cart With Color today! Ostří štípacích seker je užší a hlava je širší ve tvaru klínu.


Speciální geometrie ostří a povrchová úprava čepele je doplněná lehkým robustním topůrkem s dokonalým vyvážením. Vyberte si tu správnou sekeru podle úkolu, který Vás čeká. Díky svojí unikátní konstrukci skvěle štípe dřevo a je tak výborným pomocníkem na zahradě při přípravě dřeva. Je vybavena speciální povrchovou úpravou čepele, lehkým topůrkem a perfektním vyvážením.


Díky 3D povrchu se snadno drží a neklouže z ruky. Konvexní profil čepele má za důsledek to, že je sekera méně náchylná k vyštípnutí. Tato univerzální sekera se skvěle hodí pro štípání menších i větších špalků, ideálně pro.


Fiskars štípací sekera

Díky své unikátní konstrukci vám ušetří nejen mnoho sil, ale je možno s ní pracovat po dlouhou dobu bez zbytečné únavy zad a paží. Kde nestačí sekera , zaberou štípací klíny. V tomto testu si vzal redaktor časopisu Rodinný dům „na paškál“ klíny dánské společnosti Fiskars. Fiskars je perfektním společníkem při štípání dřeva. Potřebujete kvalitní štípací sekeru, která Vám skvěle padne do ruky?


Aby Vám sekera přinesla co nejvíce užitku, musíte pečlivě zvážit její výběr. Je vybavená špeciálnou povrchovou úpravou čepele, ľahkým poriskom a perfektným vyvážením. Vďaka 3D povrchu sa ľahko drží a nešmýka z ruky. Konvexný profil čepele má za dôsledok to, že je sekera menej náchylná k vyštrbeniu.


Xvhodná na štípání třísek či někam na trempování, Xje střední. Určena ke štípání středních a větších špalků. Záruka let po registraci. We help you find the right equipment, first time, every time.


Sewing scissors from Sew Essential. Unsubscribe from Dušan Šedivý CZ? Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Jedná se o menší sekeru ideální ke štípání malých špalků nebo sekání větví.


Snadno se ovládá jednou rukou. Dodává se s plastovým pouzdrem pro snadné a bezpečné přenášení. Topůrko je vyrobeno z kompozitního materiálu FiberComp, které snižuje únavu při práci. Umožňuje tak efektivní a síly šetřící sekání a štípání.


Sekera Xje nový model s perfektním vyvážením čepele a topůrka s vysokou rychlostí švihu. Skvělé všestranné sekera model pro malé i velké dělení špalků. Recenze: Štípací sekery FISKARS – 4. Zvyknete si na to, že sekera nebude zaseklá ve špalku, ale bude v obale viset na hřebíku na zdi, občas. Prvotřídní služby a doprava ZDARMA!


Xsekera má jeden z nejlepších poměrů délky a hmotnosti, který z ní dělá rychlou sekeru a zároveň má stále dostatek síly rozštípnout na jeden úder. Prodám střední štípací sekeru Fiskars. Topůrko je z materiálu FibreComp, vyztužené skelnými vlákny - pevné a trvanlivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky