pátek 16. prosince 2016

Kbelík s víkem

Kbelík s víkem

Kulatý kbelík bílé barvy, včetně víka, velikosti l až 3l. Disponuje pohodlným držadlem, které snadno umožňuje přenášení. Najde si své místo v koup.


Kbelík s víkem

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vhodné pro stavební chemii, potravinářství nebo chemický průmysl. Jsou vyrobeny z polypropylenu (PP) a mají ve většině případů originální uzavírání. Plastový kbelík s víkem l. Nabízíme kbelíky plastové kruhové i obdélníkové od 5l, vědra s víkem a stavební vědra.


Kbelík s víkem

Nádoba XAVAX Kyblík na led nerezový , Nádoba na servírování kostek ledu, kyblík s víkem a kleště, nerez ocel, tloušťka stěny 1cm, zajišťuje optimální izolaci a. Kbelík je dodávám s víkem ! Dodávané je v tmavě hnědé barvě s potiskem Carpath kamufláže a označením. Vědro má praktickou sklopnou kovovou rukojeť s plastovým úchopem pro lepší manipulaci. Výhodou plastových kbelíků je jejich nízká hmotnost a vysoká odolnost v porovnání například s plechovými kbelíky. Nakoupit na nejlepší ceny neznamená vždy nakoupit zboží podřadné kvality. Vybírejte z tisíců kvalitních a léty prověřených produktů, které vám budou dobře sloužit po dlouhou dobu.


Vhodný také na uchovávání solného roztoku a ostatních tekutých i sypkých potravin. Víko se dá opětovně otevírat a zavírat. Nacházíte se ve vyhledávání křížovkářského slovníku, který právě zobrazuje veškeré shody, které nalezl pro hledaný výraz kbelík s víkem. Pokud zde nevidíte žádnou odpověď, kterou hledáte, zkuste nejdříve překontrolovat, zda jste zadali správně hledanou frázi.


Tyto kbelíky jsou vhodné k přepravě a skladování sypkých i tekutých materiálů. Použít jej lze jako nádobu na bioodpad či kompost, ale také jako nádobu na prací prášek či na kolíčky. Jeho použití se však meze nekladou. Ideální pro skladování pelet, boilie apod. Uzavíratelný plastovým průhledným víkem.


Díky svému tvaru výborně vyplňuje prostor v kufru automobilu apod. Používáte-li dětské látkové pleny, kbelík s víkem nutně potřebujete. Kyblík na pleny je perfektní pro skladování dětských plen před vypráním. Pleny do něj můžete ukládat samostatně, případně do něj lze pořídit sítku na praní a po naplnění kyblíku jen vzít síťku plnou plen a hodit do pračky.


Smalt se používá v kuchyni již řadu let. Minimální odběr ks celkem od jakéhokoli druhu. Velmi odolná konstrukce z polypropylénu odolného vysokým teplotám. Můžete si vybrat třeba plastový kbelík kulatý nebo hranatý a barvu, jaká se vám líbí.


Upozornění: poslední kus skladem! Praktický plastový kbelík s víkem. Robustní vyhotovení s pevným kovovým rámem pro rukojeť, ideální na přenos návnad k vodě a zase zpět. Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu.


Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky