pátek 2. prosince 2016

Čínské čajové soupravy

Tuzemská i zahraniční keramika vyrobená podle našich požadavků a dlouholetých zkušeností s přípravou čajů a provozem čajoven. V konvičce si tak můžete připravit jakýkoliv čaj - zelený, černý, bílý i oolong. Jemný prášek vzniklý rozemletím nejlepších tříd listového čaje Tencha produkovaného stejně jako čaj Gyokuro ze stíněných plantáží, používaný pro přípravu čaje usucha (tj. tzv. řídkého čaje) při čajovém obřadu. Tvar čajové soupravy je vždy elegantní.


Kromě praktičnosti může vylepšit barvu, aroma a chuť čaje.

Elegantní čajová sada je také objektem estetickým a proto má i uměleckou hodnotu. Pro opravdové milovníky čaje a čínské kultury. Tradiční čínské čajové příslušenství jedině na ČajDekor. Keramické čajové soupravy jak pro čajovny, tak i pro domácí použití.


Vhodný dárek, který udělá každému radost. Několik druhů souprav je vyrobeno dle našich návrhů, kde jsme zúžitkovali dlouholeté zkušenosti s vybavováním a provozováním čajoven. Souprava je vhodná do myčky na nádobí.


Kvalitní čajové příslušenství je pro správnou přípravu a vychutnání čaje naprosto nepostradatelné.

V naší nabídce naleznete oku lahodící čajové soupravy i rozličná sítka na čaj. Moderní a sofistikované, klasické i barevné, elegantní i extravagantní. V průběhu let se stále čajové kazety zdokonalovaly a dnes Vám nabízejí prvotřídní čaj a sdílení z potěšení samotného nápoje a krásy obalu.


Vše je podřízeno k možnosti vlastního objevování širokého světa jedinečných čajových kompozic. Jelikož jsou bylinné čaje a všechny související věci v Čechách a celé Evropě momentálně v trendu, je tato sada čajových souprav ideálním dárkem pro každého milovníka čaje. Balené v dárkovém balení, čajová konvice s kovovým sítkem, keramickou pokličkou a šesti šálky.


Dobrý čaj nejlépe chutná v pěkném porcelánovém šálku. Wedgwoo Dunoon, Royal Albert, Royal Crown Derby, Richard Ginori. Podívejte se na další nápady na téma Derby, Čajové šálky a Vintage tea. Kávové soupravy z nejjemnějšího karlovarského porcelánu.


Nádherná elegantní dýmka, výborný tabáček, kolektiv přátel. Milí přátelé, s potěšením můžeme oznámit, že jsme otevřeli novou kategorii nabídky zboží. Nemusíte cestovat přes polovinu světa, abyste okusili pravý nádech čínské atmosféry. S čínským čajovým setem jej máte přeci na dosah ruky. Pořiďte si krásnou čajovou soupravu a vychutnávejte si tradiční čínské čaje ve stylovém nádobíčku.


V nabídce najdete sety s konvičkou a hrnečky pro jednu až čtyři osoby.

Porcelánové dekorované čajové soupravy české výroby. Vznikl lahodný povzbuzující nápoj s názvem čcha neboli čaj. Dnes jej nabízíme jako sypaný čaj. Prozkoumejte nástěnku „Čínský čaj“ uživatele Litvisek na Pinterestu. POSLEDNÍ KUSY SKLADEM, DALŠÍ TYTO SETY V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ NEBUDOU DOSTUPNÉ.


Kávové a čajové soupravy na eshopu Vernerporc jsou od českých výrobců s tradiční kvalitou na úrovni německého jakostního porcelánu. Velká část kávových a čajových souprav v naší nabídce navazuje na sestavy jídelních a talířových souprav. KERAMICKÉ JÍDELNÍ SETY A SOUPRAVY Z PORCELÁNU. Naše rodinná firma GOLDFINGER porcelán se zabývá převážně malosériovou výrobou porcelánu a keramiky, zaměřenou na zákazníky hledající nápaditý design.


Prodáváme a vyrábíme jak čajové a kávové soupravy , tak celé jídelní servisy či sety a vázy do moderních a. Zastavte čas s grácií čajového gurmána. Kde jinde než v Číně, prastaré čajové domovině, vznikl první čajový servis. Evropa objevila kouzlo tohoto rituálu až v 17. Rozmanitost keramiky z Nixing Quinzhou je tak opravdu velká.


Zpravidla se používá pro výrobu čajových souprav, pracích potřeb, nádobí, váz, kávového nádobí a pro výrobu starožitných imitací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky