pondělí 12. prosince 2016

Papírové kelímky s potiskem

Papírové kelímky s potiskem. Potřebujete poradit, jak vybrat správné víčko na kelímek? V okamžiku, kdy zákazník s kávou v ruce odchází se z kelímku stává reklamní předmět.


Vhodně zvolený potisk kelímku poutající pozornost přivede nové zákazníky. Nabízíme celoplošný plnobarevný potisk kelímku.

Ale protože potisk musí být. Vhodné jak pro studené, tak pro teplé nápoje. Jednorázové papírové kelímky s vlastním postiskem FRUBI není jenom hrnek vyrobený výhradně z přírodních materiálů, ale i skvělá možnost prezentace Vaší firmy. Vnitřní vrstva je potažena polyethylenem, takže je vhodný jak na studené, tak i horké nápoje. Přidat k porovnání Přidat do seznamu oblíbených.


Jednorázové nádobí s potiskem - papírové tácky, talíře, kelímky , krabičky na popcorn Poutavé, praktické a moderní! Vlastní potisk KVALITA, ZKUŠENOST, INDIVIDUALITA Prezentujte Vaší firmu a balte zároveň! Potisk papírových a plastových obalů.

Reklamní papírové kelímky jsou ideální pro reklamu a budování povědomí o značce. Kelímky jsou především pro horké nápoje. S potiskem nebo bez něj Výroba šetrná k přírodě Praktický závěsný klip Čiré i barevné provedení 1 český produkt. Kelímek papírový s potiskem noviny, 500ml.


Nechte se opečovávat s profesionál. Zkuste vyzkoušet: papírový ochranný rukáv na kelímky s oblíbeným designem jak na kávu, tak i na čaj nebo horkou čokoládu! Všechny motivy tiskneme individuálně, i v malých množstvích.


V nabídce jsou i kelímky PREMIUM. Můžeme směle konkurovat mnohem větším společnostem ve všech odvětvích potravinářského průmyslu, jsme specialisté na papírové obaly, plastové obaly, krabičky na jídlo, plastové nádobí, kelímky na kávu a jednorázové nádobí. Vyzkoušejte naše služby, jsme Vám k dispozici v Ostravě, Brně i Praze.


Organické papírové kelímky jsou určeny především pro teplé a studené nápoje. Při využití na příliš horké nápoje je vhodné kelímky opatřit vhodným papírovým návlekem na kelímky. Praktické o oku lahodící kelímky s motivy pro děti i dospělé.


V naší nabídce naleznete plastové kelímky (PET, PP, PS), papírové kelímky s potiskem i bez potisku, termo pěnové kelímky (EPS), kelímky na pivo, kelímky na limonádu, kelímky na kávu, čaj, svařené víno, kakao i horkou čokoládu. Všechny tyto jednorázové kelímky jsou plně recyklovatelné. PLASTOVÉ A PAPÍROVÉ NÁDOBÍ.


Cena za papírové kelímky s logem tisku závisí na počtu barev a množství tisku.

Pevné papírové kelímky s kvalitním potiskem. Doporučený užitný objem kelímku l, objem po horní okraj 2ml. Rozměry: Ø dna mm, Ø hrdla mm, výška mm. Pro více inspirací, jak může být Váš kelímek potisknut , se podívejte do galerie již realizovaných potisků ZDE Kde naše kelímky můžete potkat? Vybrat si můžete z objemů 1až 400ml, ke všem kelímků jsou k dispozici také víčka.


Všechny papírové kelímky jsou potištěné, k dispozici jsou potisky Specialty to go (zobrazené v ikonách), Coffee a Café. Příslušenství pro lampiony. Hygienicky baleny ve fólii po ks. Objem 2ml, průměr mm.


Kvalitní papírové kelímky na kávu s vlastním potiskem Dvouvrstvé kelímky na kávu s vlastním potiskem vhodným pro Vaší reklamu vyrábí firma ASPro PACK s. Zamyslete se nad správnou volbou kelímku, který Vám padne do ruky a vyberte si vlastní design. Vratné kelímky s potiskem Naším cílem je co nejjednodušší manipulace s vratnými kelímky. Abychom toho dosáhli, nabízíme kompletní servis, s nimiž jsou naši zákazníci od počátku seznámeny.


Vaši akci obohatíme o kelímky s motivem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky