čtvrtek 29. prosince 2016

Káva s houbou reishi

Natural Liver Support, Promotes Restful Sleep, Supports Healthy Brain Chemistry. Gray Hair and Hair Loss. Káva s houbou reishi rejši reiši.


Reishi ganoderma lesklokorka (rejši) tradiční čínská medicína TČM. Ochutnejte výbornou kávu s reishi , cordycepsem , macou horskou nebo ženšenem.

Reishi a cordyceps neovlivňují chuť kávy, maca a ženšen trochu ano, jsou více aromatické. Už jste ochutnali kávu s houbou Reishi ? Ja síce kávičku pijem s mliekom, ale niektoré sú aj tak kyslejšie. A samozrejme ma teší, že je vhodná aj na posilnenie mojej imunity, keďže obsahuje aj Reishi prášok. Vrelo odporúčam každému, kto chce od svojej kávy viac.


Ochutnejte chutnou kávu s čínskou houbou Reishi pozitivně působící v rámci prevence a při léčbě onemocnění. Ganoderma lucidum, známá též pod názvem Ling-Zhi ( REISHI ), česky Lesklokorka lesklá. Na jedné přednášce o zdraví a prevenci jsem se dozvěděla, že je na trhu velmi účinná přírodní látka, která je ukrytá v něčem co prakticky všichni pijeme každý den, a to je káva.

Díky houbě Reishi obsahuje různé účinné látky, jako enzymy, betaglukany, polysacharidy nebo fytosterol. Extrakt Reishi obsahuje mnoho desítek druhů polysacharidů, které především posilují imunitu. Pokud jsou polysacharidy otcem, triterpenoidy jsou matkou léčivých vlastností Reishi. V Reishi se nachází více než 1triterpenoidů. Společně s polysacharidy jsou tahounem síly a ochrany imunitního systému.


Huba Reishi (Ganoderma Lucidum) nazývaná aj ako huba mladosti sa stala súčasťou obľúbeného nápoja, ktorým je káva. Reishi káva je výborným spoločníkom pre ľudí trpciacich na srdcovo-cievne ochorenia, čiže „tlakárov“ ale i pre diabetikov, nakoľko reishi pomáha regulovať hladinu cukru. Chutná káva s hubou Reishi červená. Red Reishi káva neprekysľuje organizmus. Reishi alebo odborne lesklokôrovka obyčajná je čínska huba, ktorá slúži na podporu imunity a prevenciu rakoviny.


Hovorí sa o nej aj ako o hube dlhovekosti a večnej mladosti. Houba reishi je jedlá houba z Dálného východu. Jméno reishi nebo Ling Zhi (Gano-derma lucidum) znamená božská houba nesmrtelnosti. Obsahuje velké množství látek mimořádných vlastností a používá se již mnoho tisíc let v tradiční čínské medicíně jako jedno z nejcennějších terapeutik. Směs kávového nápoje v kapslích s výt.


Zobrazeno všech záznamů.

BIO káva mletá s houbou Reishi 250g. Zdravější kávu jste ještě nepili! Potvrdilo se tak, že houba reishi pomáhá zlepšovat spánek a odstraňovat spánkové poruchy a také působí proti neurastenii. Silný extrakt prvotřídní kávy Arabica s výtažkem z houby reishi - TO JE OPRAVDU REVOLUCE VE SVĚTĚ ZDRAVÍ! Léčivá káva je vyrobena podle zvláštní receptury z nejlepší kávy a extraktu houby Reishi.


Přidáním nejvzácnější části této houby do kávy se výrazně přemění účinky kávy,díky vlastnostem Reishi ,na kávu s léčivými účinky na celý organismus. Ochutnejte chuťově podmanivou kávu, čaj nebo čokoládu s houbou Reishi , která pozitivně působí v rámci prevence a při léčbě běžných i vážných onemocnění. This video is unavailable. Základní léčivé účinky Ganodermy Podle klinických pokusů Dr.


Shigeru Yuji má následující základní vlastnosti, díky kterým je tak účinná: 1. Zlatý Doušek, Instantní kávovinový nápoj s houbou REISHI 1g 27Kč 13Kč Kávovinový nápoj s obsahem Reishi a čekanky, která podporuje trávení, činnost jater, srdeční činnost a působí také na snížení a kontrolu hmotnosti. Podľa výskumu a vedeckých štúdií je táto Kráľovská rastlina najsilnejším prírodným liečivom proti rakovine a iných ťažkých chorôb, ktorá často prekonáva klasickú liečbu. V Japonsku už dlhé roky liečia oficiálne s hubou REISHI v nemocniciach okolo chorôb s veľkým úspechom.


K nám sa dostáva až teraz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky