středa 21. prosince 2016

Papírový ubrus bílý

Papírový ubrus rolovaný x m bílý Papírový ubrus v barvě bílé v roli o rozměrech x m. Kvalitní papírový otěruvzdorný ubrus v bílé barvě, ražený damaškový papír se strukturovaným povrchem. Tolerance uvedených rozměrů ±, vyroben ve Francii. Toto zboží nelze doručit prostřednictvím výdejních míst Uloženka.


UBRUS papírový zlatý 138x220cm 1ks. Svatby, oslavy, zábavy, párty, letní grilování ap.

Jde jednoduše ustřihnout. Pro správné uchycení ubrusů nabízíme také čiré spony, díky nímž snadno ubrus zafixujete. Vybírat můžete z bílých papírových ubrusů s jemným potiskem, určených na rauty, nebo k přípravám slavnostních tabulí, nebo z barevných ubrusů. Některé barevné papírové ubrusy pak mohou mít ještě potisk různých vzorů.


Nedoporučuje se však laciný papírový ubrus , který patří spíš na Vaši zahradu než na svatební hostinu. Kvalitnější alternací papírových ubrusů, mohou být ubrusy z Dunicelu. Jejich výhodou je, že vzhledově a naomak působí jako ubrus plátěný.


Dunicel je těžký a pevný materiál, který nabízíme v několika.

Ubrusy se používaly odjakživa. Někdo používá ubrusy jako ochranu stolu, někdo je považuje za estetický doplněk. V dnešní době, kdy máme na výběr široký sortiment materiálů, barev, vzorů a rozměrů, je možné spojit jak estetickou, tak praktickou stránku. Vánoční ubrus , bílý s hvězdnou nášivkou, 1x 3cm.


BO-MA Trading Běhoun Srdíčka puntík červená, x 1cm. Nakupte papírový ubrus bílý bez registrace. NELZE OBJEDNAT PŘES ZÁSILKOVNU, POUZE PŘES GLS PŘEPRAVNÍ SLUŽBU. Luxusní hedvábný sametový papírový ubrus v bílé barvě. Pevnost a struktura tohoto ubrusu ideálně nahradí textilní ubrus velmi pevný i za mokra.


Rozměry: šířka 2m, návin m. Vhodný k slavnostním příležitostem. Vřele doporučuji stalo se mi, že jsem si objednala zboží a pak jsem si uvědomila, že ještě něco potřebuji tak jsem objednala znova a obchod mi upravil objednávku sám od sebe tak jsem měla jedno poštovné i když jsem jim o to nepsala. Kvalitní pevný otěruvzdorný papírový ubrus , ražený damaškový papír se strukturovaným povrchem. Kupte si papírový ubrus bílý za minut. Teflonové ubrusy jsou velmi oblíbené pro svou praktickou vodoodpudivou úpravu, která účinně zabraňuje špinění ubrusu nebo vsáknutí rozlité tekutiny.


Moderní voskový papírový ubrus se skvěle hodí grilování na terase. Malý bílý ubrus doplněný barevnými výšivkami dodá veselou atmosféru malému balkonovému stolku. Jaký bílý ubrus si vybrat?

Pestrý nebo jednobarevný? Bavlněný nebo syntetický? Ochrání váš stůl před nechtěnými skvrnami.


Papírové jednorázové ubrusy od Duni jsou vhodné pro svatební a slavnostní příležitosti a je možné je použít v exterieru i interieru. Tento papírový ubrus má strukturovaný povrch s raženým damaškovým vzorem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky