pátek 16. prosince 2016

Rychlovarne konvice s nastavenim teploty

Stačí si jen vybrat jednu z devíti barevných variant. To je ideální úkol pro konvice Sencor s možností nastavení teploty. Ovládání umístěné přímo na rukojeti je pohodlné a přehledné. Rychlovarná konvice s funkcí udržení teploty po dobu minut s objemem l. Bezpečnost provozu zaručuje ochrana proti přehřátí.


Nejnižší objem začíná už na půl litru, největší konvice mají i tři litry.

Naše modelová konvice je „zlatý střed“ s objemem litrů, je proto určena spíš pro domácnosti s dvěma a více členy. S objemem také samozřejmě souvisí i velikost konvice a prostor, do kterého chceme výrobek umístit. Konvice s nastavením teploty. Novinka Výprodej Doporučená MOC Značka. BOSCH CATLER ELECTROLUX PHILCO SAGE SENCOR TEFAL.


Nastavení teploty Ano Skrytá spirála Ano Kontrolka provozu Ano Materiál nádoby. Rychlovarné konvice s regulací teploty Rychlovarné konvice s regulací teploty skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.

Concept, Sencor, ETA a dalších. Designová skleněná varná konvice s digitálním nastavením teploty vám rychle uvaří potřebné množství vody. Svým elegantním designem skvěle doplní interiér každé kuchyně.


Technické parametry a specifi. Pryč jsou doby, kdy jste na přípravu čaje a kávy čekali dlouhé minuty. Dnes vám rychlovarná konvice uvaří vodu během chvilky, proto se hodí i během vaření. Rýchlovarné kanvice majú svoje nezastupiteľné miesto v našich domácnostiach. Preč sú časy, kedy ste na prípravu čaju a kávy čakali dlhé minúty.


Dnes vám rýchlovarná kanvica uvarí vodu v priebehu chvíľky, preto sa hodí aj počas varenia. Oživte svou kuchyň luxusní konvicí z naší nabídky! Důležitým parametrem, v němž se jednotlivé konvice liší, je pak i jejich objem. Na trhu najdete rychlovarné konvice na l – l vody. Některé rychlovarné konvice vám nabídnou i možnost regulace teploty , budete tak s nimi moci optimálním způsobem připravovat různé druhy nápojů.


Nerezové rychlovarné konvice s nastavitelnou teplotou. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! A velkým hitem jsou také konvice s retro designem nebo třeba regulací teploty pro zelené, bílé či černé čaje.


Na změnu teploty vody vás upozorní barevné podsvícení na vodoznaku v zadní části konvice.

Nižší teploty využijete hlavně při přípravě různých druhů čajů nebo instantních nápojů, kaší a dětské výživy. Rychovarné konvice s regulací teploty oceníte zejména při přípravě čaje nebo kávy. Na veškeré produkty poskytujeme dopravu zdarma. Oproti tomu konvice s tělesem uloženým v nerezovém dnu je údržba jednoduchá, rychlá a vodní kámen se usazuje jen minimálně, takže není nutné ho nijak často likvidovat.


Dá se říci, že podle toho, jak je topné těleso uloženo, se odhadne životnost i výdrž vybrané konvice , navíc se liší i rychlost ohřevu. Správná příprava vybraných druhů čaje vyžaduje dosažení bodu varu a ochlazení vody na požadovanou teplotu v závislosti na připravovaném čaji. Zjednodušte si svou rutinu v kuchyni s touto intuitivní rychlovarnou konvicí, která má nejen moderní design, ale je i velmi praktická. Tato rychlovarná konvice Tefal připraví horké nápoje o požadované teplotě díky přehlednému digitálnímu displeji a možnosti nastavení až pěti úrovním teploty. W, funkce udržování teploty po dobu 240min,.


Gallet Livarot BOU 700D Nerezová varná konvice s regulací Příkon max. Jen Sage má varné konvice s tlumeným otevíráním víka. Tlumené otevírání víka uvolňuje páru pomalu a zabraňuje vystříknutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky