úterý 27. prosince 2016

Kelímky s víčkem

Kelímky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás kelímky a víčka za TOP ceny nebo kelímky a víčka pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Papírové kelímky na kávu s víčkem – V sortimentu máme kelímky pro každou velikost kávy, např pro piccolo, espresso, café latte.


Nejen v zimních měsících jistě oceníte jak papírové bílé či barevné, z termomateriálu, plastu hnědé nebo čiré.

Praktické kelímky na kávu s víčkem. Dodáváme ve třech různých. Plastové kelímky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let. Najdete u nás plastový kelímek s víčkem za TOP ceny nebo plastový kelímek s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


BÍLÝ kelímek FUN na kosmetiku s mezivíčkem 50ml, mat. Kelímek na kávu s víčkem z velkoobchodu MUGS Praha za nízké ceny pro kavárny. Hledáte-li tedy menuboxy, uravíratelné krabičky na jídlo, kelímky s víčkem , napichovátka, příbory, sáčky, tašky, ubrousky nebo jiné jednorázové nádobí a gastro obaly, které potřebujete, jste tady správně.


Věříme, že vzniklou situaci společně brzy překonáme!

Děkujeme Vám všem, kteří u nás. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte kelímky a víčka za nejnižší ceny a nebo kelímky a víčka pro pohodové oslavy, párty a další akce.


Kelímek průhledný s víčkem - 520ml Kelímek průhledný pevný s víčkem opatřeným pojistkou. Velmi efektní malý kelímek vhodný pro distribuci a uchování jogurtu, tvarohu, nakládaných sýrů a dalších tekutých i pevných materiálů. Průhledný vzhled umožňuje využít působivé naaranžování obsahu. Prodej možný na kusy i balení Pri baleních a megapacích je zvýhodnená cena za kus.


KELÍMKY SE ŠROUBOVACÍM VÍČKEM tř. Termo kelímky z pěnového polystyrenu a papíru, bílé nebo s potiskem. Piccolo, espresso, café latte? U nás najdete kelímek pro každou velikost kávy.


Ke kelímkům samozřejmě nabízíme i víčka. V nabídce také kelímky bílé, neprůhledné. Vyrobeno z extra čistého polypropylenu. Chci do nich dávat jogurt, domácí pribinák apod.


Můžete mi poradit, kde bych něco takového sehnala, popřípadě jestli máte vlastní zkušenost? Objednávky příjimáme pouze e-mailem.

Následně Vám připravíme cenovou nabídku s uvedením termínu dodání. Kelímek obdélník s víčkem - 1l Obdélníkový kelímek v transparentním provedení. Vhodný pro distribuci a uchování smetany, jogurtu, tvarohu, nakládaných sýrů a dalších tekutých i pevných materiálů. Průhledné provedení umožňuje využít efektní naaranžování obsahu. Pojistka umožňuje kontrolu prvního otevřením.


Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží. Vyberete si u nás plastový kelímek s víčkem za férové ceny, případně plastový kelímek s víčkem pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti. Skleněný kelímek 15ml, 30ml, 50ml, 100ml, hnedý s černým víčkem.


PET s úzkou pipetou a uzávěrem 25ml.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky