čtvrtek 29. prosince 2016

Tescoma strojek na těstoviny

Tescoma strojek na těstoviny

Tagliolini, fettuccine, lasagne – zkrátka pasta, čili hezky česky těstoviny. Stejný zákla nekonečně mnoho úžasných variací na talíři. A co teprve domácí těstoviny z čerstvých surovin? Jedním slovem – FANTASTICO! Kvalitní strojky, originální formičky a tvořítka vynikající pro přípravu nejrůznějších druhů domácích těstovin.


V nabídce klasický strojek na tagliolini, fettuccine, lasagne a tenké polévkové nudle, unikátní formičky na kulaté i čtvercové ravioli a raviolini a tvořítko na garganelli a gnocchi. Milujete těstoviny v jakékoliv podobě? Pokud dáváte přednost domácím těstovinám, pořiďte si praktický strojek na těstoviny , se kterým vyrobíte nejrůznější druhy těstovin pohodlně a snadno. Ty totiž rozhodují o tom, jak vybavený produkt si vlastně zakoupíte. Stabilní a pevná konstrukce.


Ten nabízí kromě vysoké úrovně práce též možnost přípravy těstovin různých šířek. Snadno s ním vyrobíte čerstvé domácí tagliolini, fettuccine, lasagne i tenké polévkové nudle. Nejprve mezi hladkými válci připravíte dokonalé pláty těsta o potřebné síle, kterou jednoduše nastavíte pomocí kolečka s číselníkem. Mezitím se můžete rozhodnout, jaký typ těstovin budete vařit. Připravte si v kuchyni své vlastní domácí.


Tescoma strojek na těstoviny

Vyrábějte domácí těstoviny rychle a jednoduše! Lze jej použít pro výrobu domácích těstovin například nu. Domácí těstoviny nejsou jen pro vybíravé ale každého kdo má rád domácí produkt.


Jakmile si vyberete, vložíte připravené pláty těsta mezi správné. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. MARCATO strojek na nudle AMPIA 150. Vynikajúci pomocník do kuchyne ponúkne sitá s rôznou hrubosťou a pretláčaciu lopatku pre ľahkú manipuláciu s cestom.


Se strojkem pro přípravu těstovin DELÍCIA máte exkluzivní oběd či večeři hotovy během chvilky. Součástí výrobku je podrobný návod k použití včetně receptů na domácí těstoviny a polévkové nudle z různých typů těst připravených a ověřených našimi kuchaři. Se stylovým strojkem pro přípravu těstovin DELÍCIA máte exkluzivní oběd či večeři hotovy.


Tescoma strojek na těstoviny

Potom určite vyskúšajte tento kvalitný strojček na prípravu domácich cestovín. Prvotřídní kvalita a dlouhá životnost. Slevy na značku TESCOMA. Akce na téma strojek na těstoviny najdete na Skrz. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Multifunkční struhadlo vynikající pro snadné strouhání, plátkování a krájení potravin. Tento strojek Delícia Vám pomůže dopřát si právě takové, jaké dělají kuchaři nebo kuchařky v Itálii. Tescoma Struhadlo Tescoma Handy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky