čtvrtek 15. prosince 2016

Plážová tunika bílá

Riesenauswahl an Marken. Gratis Versand und eBay-Käuferschutz für Millionen von Artikeln. Bílá plážová tunika s motýlími rukávy.


Užijte si letní dny na maximum v nádherné bílé tunice s motýlími rukávy! Výrazné středové zdobení v podobě jemných černých květů upoutá pozornost všech v okolí a nenechá chladného ani jediného muže.

Kromě toho tunika díky pružnému stažení pod prsy a volnějšímu. Bílé tuniky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Je volná, lehká, zkrátka se v ní cítíte fajn. Tunika skryje všechny nedostatky!


Rozhodně není jen kouskem přes plavky, v nabídce je mnoho tunik na běžné denní nošení. Velmi módní jsou tuniky džínové. Plážové tuniky - inspirujte se a osvěžte Váš šatník.


U nás najdete šaty, čepice nebo plavky z nabídky mnoha obchodů a značek.

Stylová tunika , která najde uplatnění jak na pláži, tak ve městě. V letních dnech možno kousek využít jako designové mini šaty. Nakupujte s námi bez poštovného. Recenze ★★★★★ Ověřená zákaznice Radka K. Plážová tunika - Bílá Transparentní plážová tunika s hlubokým výstřihem a šněrováním.


Dlouhé rozšířené rukávy, postranní rozparky, na hmat příjemná tkaná látka. Z lehké tkaniny, s detailem macramé a svůdným výstřihem. Ava SP-plážová tunika bílá (Dámské plavky) Hodnocení produktu:. Moderní plážová tunika , kterou využijete v kombinaci s plavkami, ale i jako stylový doplněk do města. Krátké rukávky v typu kimona.


Vrchní část modelu má kontrastní barvu. Dámská tunika na pláž přes plavky. Spodní okraj tuniky zdobí asymetrické vykrojení. Navíc je spodní okraj obšitý páskou s bambulkami.


Zaškrtnutím dobrovolně souhlasíte se zasíláním speciálních novinek s nabídkou produktů, služeb a nabídek třetích osob (včetně obchodních sdělení elektronickými prostředky) dle podmínek Ochrany osobních údajů, kde jsou rovněž uvedeny veškeré informace o zpracování, informace o profilování a Vaše práva. Materiál: Polyester , Elasten Velikost je univerzální, odpovídá M až L. PLÁŽOVÁ TUNIKA BÍLÁ - Online internetový prodej zboží přes internet je u nás bezpečný.

V nabídce, kromě tohoto produktu máme i jiné zboží od značky GABBIANO. Levné a kvalitní TUNIKY S KRÁTKÝM RUKÁVEM , které u nás najdete. Dámské pareo - tunika vhodné jako doplněk k plavkám, ale také na běžné nošení. Rozšířené vzdušné rukávy, příjemný elastický materiál v bílé barvě.


Je proto důležité, aby tunika plážová byla vyrobena z materiálů, které dobře sají pot a rychle schnou. Jsme si však vědomi, že každé ženě vyhovuje něco jiného, a proto v našem sortimentu má své místo plážová tunika bílá , černá plážová tunika , tyrkysová plážová tunika. Bílé plážové pareo - tunika , vzdušná a pohodlná. Pohodlná plážová tunika.


Příjemný elastický materiál - imitace háčkovaného vzoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky