pondělí 5. prosince 2016

Mlynek na orechy

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dáváme přednost kvalitě, a proto u nás zakoupíte české mlýnky na maso, mák i strouhanku, které skutečně melou! Jejich vzhled se téměř nezměnil a vynikají dlouhou životností. Nyní navíc za akční ceny! V nabídce máme také ruční mlýnky na pepř a sůl. Ruční mlýnky na strouhanku a ořechy na Alza.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Praktický ruční mlýnek pro rychlou přípravu oříškových, čokoládových a sušenkových posypů na moučníky, zmrzliny a dezerty.


V čem mlýnek na oříšky a cukrářské posypy DELÍCIA vyniká? Podobné fráze na Sleviste. Mlynček na strúhanku a orechy využijete pri príprave obaľovaného mäsa a tiež na mletie orechov, mandlí, piškót pri príprave sladkostí.


Mlynček je vyrobený z pevného kovu, k podložke ho pripevníme pomo. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Mlynček na výrobu strúhanky je takmer nutnou súčasťou každej dobre vybavenej kuchyne. Taktiež na mletie orechov. Kombinácia plastu a kovu. Kovový mlýnek na srouhanku či ořechy s plastovou rukovětí a pěchovadlem. Mlýnek má plastovou podložku pro uchycení mlýnku na stůl, případně na jinou deskovou plochu.


Nerezový mlýnek je vhodný na mletí strouhanky, ořechů a sýrů. Buben struhadla je vyroben z kvalitní nerezové oceli. Výhodou mlýnku je rychlé sestavení a snadné čištění.


Mlýnek je vybaven upínacím šroubem s podložkou pro přichycení k pevné desce či podkladu. UPOZORNĚNÍ: nikdy potraviny nestlačovat prsty. NAY, najväčšieho maloobchodného predajcu spotrebnej elektroniky a súvisiacich služieb na Slovensku.


Malý pomocník vám urychlí zdlouhavé strouhání různých surovin. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


K podložce ho připevníte pomocí šroubu na uchycení. Mlýnek na strouhanku, ořechy, ovoce a zeleninu. Násypka s přítlačným nástavcem vám zajistí pohodlné mletí.


Mletí je jemné díky dlouhé rukojeti. Snadné čištění: stačí jednoduše vybrat brusku a opláchnout pod teplou vodou, následně jen otřít nebo nechat samovolně usušit. Popis: Prodám retro mlýnek na ořechy. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Mlýnek Blaumann se dvěma bubnovými struhadly je vhodný pro přípravu strouhanky, jemné i hrubé strouhání zeleniny, čokolády, nebo ořechů. Konstrukce mlýnku je ocelová, takže zajistí dobrou stabilitu a dlouhou životnost. Struhadla jsou z vysoce kvalitní nerezové oceli.


Pro větší bezpečnost má mlýnek stabilní uchycení pomocí svěrky. Ak ste zástancom domácej kuchyne a radšej si všetko pripravíte sami doma, určite by ste mali siahnuť po lise na cesto či mlynčeku na mäso, ktoré vám poskytnú priestor na prípravu širšej škály pokrmov. A prirodzene nesmie chýbať ani klasika kuchynského náčinia ako lis na cesnak, lis na citrón či pasirák.


Mlynček na oriešky TESCOMA DELÍCIA sa hodí pre rozdrvenie orieškov (vlašské oriešky, lieskové orechy , mandle, pistácie, kešu a pod.), čokolády, sušienok, lentiliek, krekrov, piškót a ďalších pochutín, z ktorých chcete pripraviť posýpku alebo náplň vašich cukrárskych výtvorov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky