středa 28. prosince 2016

Pouzdro na nože kuchařské

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Pokud během několika následujících minut neobdržíte e-mail s Vašimi přístupovými daty, zkontrolujte, zda jste se zaregistrovali do našeho e-Shopu. Rolovací 11-dílné textilní pouzdro je vyrobeno z pevného materiálu odolného proti proříznutí a je plně omyvatelné. Je uzpůsobeno pro nožů, ocílek či nástrojů s maximální délkou čepele do cm.


Pouzdro na nože kuchařské

Dále obsahuje prostor pro knihy, tužky a. Kč, od výrobce KDS jehož aktuální dostupnost je Skladem. Před tím jsme byli a stále jsme aktivními kuchaři. Vyzkoušejte si nás i naše výrobky.


Dekor černá Materiál nylon Rozměr 150. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Ve většině případů mají očko, díky kterému lze tato pouzdra bez problémů umístit na opasek a zavírají se pomocí suchého zipu.


Nůž máte neustále k dispozici. U každého produktu naleznete pro jaké typy nožů je dané pouzdro vhodné. Rovné ostří nože na zeleninu nabízí přesnou kontrolu při dekorování, loupání, nasekávání ai krájení potravin na kostičky. Zvláštní tvar nože na loupání je ideální na loupání, čištění nebo vykrajování jakéhokoliv ovoce nebo zeleniny s kulatým povrchem. Nůž se dokonale hodí i pro jakékoli menší sekání.


Vyrobeny jsou z těch nejkvalitnějších a nejodolnějších materiálů. Brašny a pouzdra na kuchařské nože. Každý profesionální kuchař, nebo i ten, kdo jen rád vaří pro svoje blízké na různých místech, třeba v kempu, na chatě apod. Dřevěné pouzdro na kuchařský nůž.


Speciální dřevěné pouzdro je vhodné na všechny kuchařské nože o délce čepele 2mm. Univerzální kuchyňské nože. Nože na zeleninu a ovoce. Kuchyňské nože Frosts (Mora) Kuchyňs.


Vnitřní přepážky zajišťují, aby se nože nedotýkaly. Ucho i popruh pro přenášení. Pouzdro VICTORINOX - Ko. Fiskars, Victorinox, Wenger, Mikov. Nabízime kuchyňské nože , kapesní nože , švýcarské nože , lovecké nože , nože victorinox a zavírací nože za.


Pro zpracování masa je nejvhodnější použít nože kuchařské. Všetky informácie o produkte Stojan na nože Kuchařské pouzdro na nože na ks, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Kuchařské pouzdro na nože na ks. V případě, že vás nezaujala žádná pouzdra na nože , můžete si vyrobit vlastní. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. KRÁSNÉ A MIMOŘÁDNĚ OSTRÉ!


V Seki City, městě listů je největší počet japonských mečířů a nožířů v celém Japonsku. Provoz během virové epidemie. Vážení zákazníci, prodejna zůstane i během následujících dni otevřena pro zákazníky, kteří si přijdou vyzvednout zboží z internetové objednávky.


Všechny informace o produktu Blok na nože Zwilling Kuchařské pouzdro na nože na kusů, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Zwilling Kuchařské pouzdro na nože na kusů. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Tefal, Lamart a dalších.


Textil, černá barva, na kusů, s popruhem na rameno, dodáváno bez obsahu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky