středa 7. prosince 2016

Keramická rychlovarná konvice concept

Vlastnosti: kvalitní keramický materiál uvnitř nádoby vodoznak 2násobný bezpečnostní systém automatické vypínání středový konektor přívodní šňůra je ve spodní části konvice chráněna proti vlhku kontrolka. Vyrobena je z odolného, zdravotně nezávadného keramického materiálu. Konvice je vyrobena z kvalitního a vysoce hygienického materiálu.


Rychlovarné konvice Concept na Alza. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.

Pokud si chcete doplnit kuchyni hezkým doplňkem, pak je keramická rychlovarná konvice dobrou volbou. Podívejte se na to, proč je keramická konvice super volbou. Pokud jste nenarazili na absolutní babičkovský retro model, bude vám tento druh rychlovarné konvice připomínat klasický keramický čajník. Přesně ten s víkem v horní části. Keramické konvice mají neotřelý design.


Přestože je rychlovarná konvice poměrně jednoduchý spotřebič, přídavné funkce se vždy hodí. Poměrně žádaná je možnost termoregulace, tedy nastavení požadované teploty vody. To umožňují například konvice značky Concept , kde je možné regulovat teplotu v rozmezí od 60°C do 1°C.


Tato vychytávka je dobrá v tom.

Konvice navíc vyrobena z vysoce odolného, zdravotně nezávadného keramického materiálu. Její součástí je skryté topné těleso a 3° kruhová základna pro snadné používání. Stačí si jen vybrat jestli chcete keramickou, nebo nerezovou, retro, nebo moderní… Na FAVI.


Zaujme především měnícími barvami a možností nastavení teploty. Na dně konvice se nachází skrytá nerezová topná spirála. Po obou stranách konvice je velký a dobře viditelný vodoznak. Vyjímatelný filtr proti vápenatým usazeninám a sklápěcí uzamykatelné víko.


Technické parametry: objel vyrobená z kvalitního, zdravotně nezávadného materiálu uvnitř nádoby vo. Nádherná modře podsvícená rychlovarná konvice Concept z odolného skla a nerezu ozdobí každou kuchyni. V balení je i sada barev. Kombinácia kvalitného keramického materiálu a veľmi obľúbeného dreva krásne. Samozřejmostí je 3° kruhová základna a skryté topné těleso pro delší životnost konvice a lepší údržbu.


Nechybí ani přehledný indikátor úrovně vody. Jejich originální potisky pokaždé zlepší vaši náladu. VZHLED Konvice s decentním květinovým potiskem bude plnit nejen svůj praktický účel, ale stane se i uměleckým prvkem vaší kuchyně. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Chcete vědět, zda je cena 5Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Konvice má násobný bezpečnostní systém, automatické vypnutí při bodu varu, vodoznak uvnitř nádoby a úzkou nálevku pro bezpečné a přesné nalévání vody.

Dopřejte si něco lepšího a originálnějšího, pořiďte si do své kuchyně keramickou rychlovarnou konvici, která dodá celému prostoru zajímavý ráz. Kromě hezké tvářičky ale umí připravit rychle horkou vodu a to bez dlouhého otálení. Na svůj čaj, kávu nebo celkově horkou vodu nebudete muset čekat, ohřátou ji budete mít hned. Zajímavý 3D design golfového míčku v kombinaci s čistou bílou bude vždy působit velmi elegantně.


Kontrolka provozu se nachází na rukojeti konvice. Vlastnosti: objel kvalitný keramický materiál vo vnútri nádoby vodoznak 2- násobný bezpečnostný systém automatické vypínanie stredový konektor prívodná. Concept je česká značka, která patří mezi přední výrobce a dodavatele domácích elektrospotřebičů v České republice, na Slovensku a Polsku.


Všechny aktivity a úsilí jsou cílené na spokojeného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky