pondělí 5. prosince 2016

Zapékací pekáč

Zapékací pekáč

Recenze na pekáče a zapékací mísy. Pekáče a zapékací mísy podle zkušeností ostatních. Pekáč a zapékací mísa patří k základní výbavě každé kuchyně. Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem.


Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou. V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření. Pekáč je opatřen kvalitním antiadhezním povlakem s vysokou odolností a dlouhou životností. Nejlepší večeře jsou ty, na jejichž přípravu stačí jeden pekáč či zapékací mísa.


Mísy jsou vhodné k zapékání pokrmů nebo jako praktické nárazu odolné skleněné mísy do kuchyně. V sekci zapékacích mís najdete pekáče různých velikostí a tvarů. Pekáč nebo mísu si můžete vyzvednout v Mall Boxu, na pobočce nebo ho dovezeme ? Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Zapékací pekáč

Hliníkový pekáč využijete ako klasický pekáč s vekom na prípravu mäsa, ale aj jeho diely samostatne – horný diel ako plytký pekáč alebo panvicu na pečenie i smaženie. Pekáč je opatrený s nepriľnavým povrchom, ktorý Vám umožní prípravu jedál na minimálnom množstve tuku. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. V této kategorii najdete smaltované a skleněné pekáče s víkem, které můžete použít i jako samostatné zapékací mísy.


Stálicí v českých kuchyních je litinový pekáč s poklicí, který se už mnoho let vyrábí v Českých Budějovicích. Vyberte si zapékací misky různých tvarů, barev, velikostí z kvalitních a odolných materiálů. Nechybí ani zapékací misky na Crème brûlée - francouzský dezert, jehož základem je smetana a pravá vanilka.


Zapékací pekáč

Celonerezové, celoskleněné nebo kombinované pekáče s kovovou spodní částí a skleněným poklopem. V nabídce nerezový pekáč s roštem i unikátní skleněný pekáč s poklopem a žáruvzdornými nožkami pro bezpečné odkládání pekáče vytaženého z trouby na kuchyňskou linku nebo jídelní stůl. Tradiční litinový pekáč je svým tvarem ideální pro pečení ryb a filetů. Přirozeně nepřilnavé lité nádobí umožňuje rybu připravit rychle, ale také zaručuje, že křehká ryba zůstane v celku a propeče se dokonale rovnoměrně. Nezaměnitelný tvar a barvy nádobí Staub jsou předurčeny k servírování u prostřeného.


Rozměry (1) Pekáč z nepřilnavé uhlíkové oceli Premier Housewares, x 2cm. Zapékací nádoba Premier Housewares Amour, 500ml. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Litinový zapékací pekáček s uchy.


Zapékací pekáč

Na objednávku 1-týdny 99Kč bez DPH. V kombinaci s pečícím víkem Manta Ray můžete používat jako troubu pro pečení kuřat ale i buchet a nákypů. Prodám nový, nepoužitý, keramický, obdélníkový zapékací pekáč Berndes - 3. Emile Henry oválný pekáč na kuře s poklicí, l. Detail zboží Big Green Egg Pekáč na odkapávání obdelníkový x cm. INDUKČNÍ zapékací hrnec NBI 2je pro velkou plochu určen na přípravu různých pokrmů, pro pečení kuřat ale i buchet a nákypů. Balení obsahuje zapékací hrnec a skleněnou pokličku.


Zobrazený typ úchytu nemusí odpovídat dodanému kusu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky