úterý 6. prosince 2016

Nejlepší fritéza

Nejlepší fritéza

Vybíráte fritéza a chtěli byste za vaše peníze ten nejlepší ? Poradíme, jak vybrat pomocí německých testů a recenzí od renomovaných testujících organizací. Porovnávali jsme jak horkovzdušné, tak i klasické fritézy. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat fritézu. Nechybí ani časovač a rovněž nastavitelné programy pro pečení, grilování, přípravu pizzy či steaků. Fritéza obsahuje ventilátor, který zajišťuje rovnoměrnou cirkulaci vzduchu.


Ačkoliv fritéza samotná vypadá velice robustně, vnitřní prostor by se dal vyřešit lépe. Takto působí příliš stísněně. Shrnuto a podtrženo, produkt od firmy Domo představuje skvělou alternativu pro zákazníky, kteří ke svému štěstí nevyžadují velké množství nejrůznějších funkcí. Najednou totiž dokáže připravit až kg potravin. Samozřejmostí je časovač, který automaticky vypne přístroj po.


Fritéza dokáže nahradit klasické smažení na pánvi, ale i různé druhy přípravy v troubě. Fritovací hrnec, nazývaný též jako friťák, umožňuje jak smažení, tak i horkovzdušný ohřev a pečení, které jsou moderní a zdravější variantou. Tato domácí fritéza vám dokáže v kuchyni značně pomoci. Její výhodou je to, že nádobu a koš na smažení můžete pohodlně umývat v myčce na nádobí.


Nejlepší fritéza

Jídlo připravené v této fritéze je velmi chutné. Fritéza nemá displej, což může být pro někoho její nevýhodou. Třetím typem fritovacího hrnce je rotační fritéza , se kterou se mnozí setkávají pouze sporadicky. Postupně však dochází k rozšiřování nabídky těchto produktů. Pakliže to s kvalitním a „zdravým“ smažením myslíte doopravdy vážně, bude to určitě žhavý adept ke koupi.


Již bylo zmíněno, že přízvisko „ nejlepší “ v tomto výběru neznamená výhradně kvalitu produktu. Při zvažování, kterou fritézu vybrat, bereme v potaz hlavně oblíbenost produktu mezi uživateli. Jejich posouzení mnohdy obsáhne nejen zpracovatelskou. Oblíbené hranolky, krokety, kuřecí křidýlka nebo jiné smažené dobroty lze totiž připravit úplně bez tuku či s jeho minimem, a přesto se skvělými výsledky.


Chtěli byste být schopni vždy koupit nejlepší produkt za nejlepší možnou cenu. To samozřejmě platí i pro nákup horkého vzduchu na fritézy. Vždy by měla mít levnou cenu a žádné další náklady.


Ale kvalita má nyní svou cenu. Kdo kupuje levné, často kupuje znovu dvakrát nebo třikrát. Teplovzdušná fritéza je jednoduchá, úsporná a bezpečná, pretože ju nemusíte plniť olejom. Skvelé riešenie pre rodiny s deťmi!


Nejlepší fritéza

Staršie deti môžu dokonca pomáhať s prípravou vlastných smažených hranolčekov vo fritéze. A čo je najlepšie: už žiadny nepríjemný zápach pri. Nechýba ani časovač a takisto nastaviteľné programy pre pečenie, grilovanie, prípravu pizze či steakov. Z drůbeže se nejčastěji využívá kuře a krůta. Nejlepší jsou stehenní řízky, jejich maso je šťavnatější než to z prsou.


Přesto u nás lidé raději připravují řízky prsní. Ty je nejlepší předem naložit třeba do jogurtu nebo majonézy, uvidíte, že pak budou křehčí a šťavnatější. Horkovzdušná fritéza - zkušenost?


Nejlepší fritéza

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky