pátek 2. prosince 2016

Kolo traffic umyvadlo

The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Seznamte se s dalšími výrobky KOŁO. Kolo Traffic skříňka pod umyvadlo 60cm, se zásuvkami, závěsná, jasan bělený.


Kolo traffic umyvadlo

Důraz u této série byl kladen na maximální jednoduchost používání při kombinaci hranatých tvarů koupelnového nábytku a zaoblené. Kúpeľňové zrkadlá Kolo Traff. Rohy umyvadla jsou mírně zaoblené, proto působí měkčím dojmem. Samotný vnitřek umyvadla má pak tvar klasický. Umyvadlo má poměrně velkou odkládací plochu, například pro.


Poskytuje tak dostatek prostoru např. V plánovači nábytku na míru si můžete pod tuto umyvadlo vytvořit libovolnou sestavu. V nabídce také s povrchovou úpravou Reflex KOLO.


Balení neobsahuje sifon ani baterii. Hranaté umyvadlo které lze kombinovat se spodní skříňkou. Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło. Oválné keramické umyvadlo o šířce cm.


Lehké obdelníky, hra s tvary, měkké linie a tenké hrany, to je stylový design pro mimořádně pohodlné a praktické prvky koupelnového vybavení. Koupelnová skříňka pod umyvadlo Ravak Classic 130x49. Pro kombinaci s polosloupem. Možnost postavení na desku.


Vyrobeno z kvalitní keramiky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Umývadlo zo série Traffic od firmy KOLO. Balenie neobsahuje sifón ani batériu.


Neobyčejně funkční, s dlouhou životností - pro dokompletování nábytkových umyvadel. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké.


Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky