středa 7. prosince 2016

Litinové pekáče s poklicí

V této kategorii najdete smaltované a skleněné pekáče s víkem, které můžete použít i jako samostatné zapékací mísy. Stálicí v českých kuchyních je litinový pekáč s poklicí , který se už mnoho let vyrábí v Českých Budějovicích. C - vhodné na všechny druhy sporáků i na indukci - v litinových pekáčích KELA MINERO můžete. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Pekáče a zapékací mísy podle zkušeností ostatních.

Pekáč je vhodný do všech typů trub, na elektrický sporák, plynový sporák s rozptylovačem plamene, a je možné jej použít také na sklokeramickou desku a indukci. Umožňuje vaření s nízkým obsahem tuku. Má snadnou údržbu a čištění. Jde o stálý, tvrdý neměnný materiál, barvitelný.


Do zlatova vypečené masíčko jednoduše připravíte v litinovém pekáči české značky Belis, která vyrábí klasické smaltované litinové pekáče i pekáče z oblíbeného modrého smaltu, který znáte už z kuchyní našich babiček. Litina je vhodná na všechny druhy sporáků, indukci a dokonce i na pečení na otevřeném ohni. Titanové pánve se skleněnou poklicí od německého výrobce AMT Gastroguss jsou určené pro všechny typy varných ploch.

V nabídce máme také pánve s poklicí pro indukční sporáky. Téměř všechny typy pánví s poklicí jsou také ve variantě s odnímatelnou rukojetí. Díky tomu je litinové nádobí velmi populární. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Pravidelné akce a slevy na Pekáče.


Banquet, Cerutil, BerlingerHaus a dalších. Obdivuhodné jsou nejen tepelné vlastnosti litiny, ale zcela. U pečeného masa, zapečených brambor nebo těstovin se s velkou láskou vracíme ke starým receptům, které si možná ještě pamatujeme od babičky z venkova. A pak zjistíme, že na pekáči z tenkého plechu krytého nepřilnavým plastem to nějak není ono. U internového prodejce Kulina.


Litinové pekáče - návrat k ověřené klasice. Titanové pekáče jsou dodávany spolu se skleněnou žáruvzdornou poklicí , která je také vhodná do trouby do 2°C. U titanových pekáčů oceníme zejména jejich: Mnohostranné využití - pekáče nebo také hranaté hrnce mají díky kulatému vnějšímu dnu mnohostranné využité - dají se používat jak v troubě, tak také na sporáku jako hrnce. Návrat k technologiím, které uspěly napříč několika generacemi, ale s využitím modernějších postupů, představují litinové pánve.


Většina kuchařek si ráda pořídí nerezový pekáč s víkem, který má univerzální velikost a hodí se jak na kuře, tak na lasagne nebo ovocný nákyp. Nepřilnavý povrch pekáče navíc zabrání připékání pokrmu k jeho stěnám.

Dobře drží teplo, je tak vhodný na pomalé pečení, při malé spotřebě energie. V pekáči můžete péct, zapékat i vařit na plynovém či elektrickém sporáku. V našem sortimentu najdete kvalitní pekáče ve variantě s poklicí i bez.


Nízký profil činí tento pekáč ideální pro přípravu všech lehkých pokrmů z ryb a mořských plodů. Pekáč z litiny, poklice s žáruvzdorným nerezovým úchytem, masivní litinové rukojeti, vynikající tepelná vodivost po celém povrchu, výhoda litinového nádobí je ve vysoké tepelné vodivosti a následné distribuci tepla, výsledkem bude vždy křupavý pokrm s výraznou chutí a šťavnaté maso, kvalitní materiál s dlouhou životností, rozměry 30x22cm, výška 12cm, váha. Oválný litinový hrnec s poklicí Staub Cocotte. Ikonický design litinového hrnce Staub vás okouzlí nejen na pohle ale také svými vlastnostmi, včetně jedinečného systému samopodlévání.


Nabízíme pekáče různých velikostí, tvarů i materiálů. Jedná se o velice kvalitní a indukční nádobí. Můžete si vybrat pekáč s vyndávacím roštem z karbonové oceli, univerzální pekáč z litého hliníku, nebo oválný pekáč z nerezové oceli. Dále Vám nabízíme hrnec ve tvaru pánve, který má nepřilnavý a nepoškrabatelný povrch.


Je možné na něm vařit bez. Sady nádobí, nerezové hrnce, tlakové hrnce nebo třeba rendlíky, pomalé hrnce i rýžovary nakoupíte na FAVI. U nás najdete nádobí z desítek skvělých e-shopů za nejlepší cenu.


Vyberte si veškeré vybavení do kuchyně na jednom místě - na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky